Starka Binjurar och Fri från Stress

Yoga för Binjurarna och Fri från Stress med Ellen Engvall på YogaMana Östermalm

Du kan delta på plats eller via Zoom.

Vill du skapa återhämtning och kunna påverka hur du mår?
Vill du förstå din kropp bättre och vad den behöver för att må bra?
Vill du känna livsglädje och leva ett inspirerande liv?

Idag tror man att upp till 80% har av en viss grad av utmattade binjurar och allt fler kvinnor och män lider av hormonets obalanser av olika slag.

På denna workshop går vi igenom hur stress påverkar kroppen, binjurarnas funktion och roll och hur binjurarna påverkar hormonbalansen i kroppen. Binjurarna är nyckeln till hormonell balans, minskad stress och återhämtning.

Vi gör ett pass med HormonyYoga tekniker för att balansera och vitalisera kropp, hormoner, sinne och känslor. HormonyYoga är ett självläkningsverktyg som hjälper dig att minska stressen på alla plan och att nå balans på djupet. Yogan och andningen ger återhämtning och självkännedom så att du kan börja ta hand om dig själv och göra det du behöver för att må bra i ditt liv.

Denna halvdag är för dig som vill ha ny energi och för ett liv med mer glädje, närvaro och balans. Du behöver inga förkunskaper och nya likväl vana yogis är välkomna.

I workshopen ingår också kursmaterial i form av ett kompendium digitalt. Workshopen filmas (endast läraren) och en länk till filmen skickas ut efteråt så att du kan träna hemma och se kursen igen närhelst du önskar.

Välkommen att inspireras!

Ellen Engvall är grundare av HarmonyYoga, utbildad barnmorska och mediyogaterapeut. Hon har senaste 5 åren utbildad mer än 500 yogalärare inom Mediyoga, Hormonyoga och Gravidyoga. Yoga för kvinnor har alltid varit den självklara inriktningen för Ellen eftersom behovet är stort. Många kvinnor behöver både lära sig och förstå livet som kvinna och hormonsystem, och själva kunna skapa hormonbalans.

Ellen erbjuder yoga för kvinnor som vill hitta sin urkraft och livsglädje och börja älska sig själv och livet fullt ut.

“Jag har arbetat och studerat alla områden som rör kvinnors hälsa i många år. Att arbeta med kvinnor har alltid varit och är fortfarande en inspiration. Under åren har det också lärt mig att människor måste ta hand om och vara ansvariga för sin egen hälsa och för sitt välbefinnande. Du hittar all den kunskap och de verktyg du behöver i mina klasser, workshops och föreläsningar. Välkommen att inspireras!”


Kursinnehåll:

• HormonyYoga för binjurarna
• Andningens magi
• Vad är stress
• Binjurarnas roll och funktion
• Steg till ett levande liv

Kursinformation

Datum:  Sön 6:e sep kl 09-12. (Du kan delta online via Zoom, boka då som vanligt och skicka oss ett mail till info@yogamana.se)

Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm.

Pris: 950 kr inklusive elektroniskt kompendium med yogapass, teori och länk till filmat yogapass.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.

Frågor: info@yogamana.se

Varmt välkommen


  • 950 kr

  • 6:e sep kl.09.00-12.00

Boka kursen