Spa- och Yogaretreat på Sandhamn 16-17 jan 2021 – “Inner Glow med ManaYoga®”

Välkommen till ett stärkande spa- och yogaretreat på vackra Sandhamn, i ytterskärgården 16-17 januari 2021. För tredje gången erbjuder vi en yogahelg på anrika Seglarhotellet under ledning av yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson.

Vårt tema för helgen är “Inner Glow” och vi använder oss av lugn skön ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga, bestående av andningsträning, avslappning, mjuka rörelser och meditation som alla kan göra. Under helgen gör vi yoga och meditation speciellt framtagen för att få oss att stråla av välmående, stärka huden, hjärtat och det som yogan kallar för “prana” (livskraften) i hela systemet. Vi gör djupt avstressande, sömnfrämjande och energipåfyllande yogapass, stärker energikroppen genomgående och provar olika andningstekniker samt aurastärkande meditation.

Under denna helg blandas vetenskaplig forskning på yoga och meditation med den traditionella yogiska filosofin.

Mellan passen kan du slappna av framför brasan eller njuta i spaavdelningen som har utsikt över hamnen och tillgång till inomhuspool, bubbelpool, bastu samt ett mindre gym. Yogan utförs i luftiga lokaler med högt till tak och havet som utsikt. Vi äter Seglarhotellet goda mat och efter yogan sover du gott sköna sängar. Gott om tid finns för egna promenader och att strosa längs med bryggorna i de vackra omgivningarna. Bara ca 15 min promenad från hotellet hittar du den berömda stranden Trouville.

Detta är en skön helg att göra ensam eller tillsammans med någon du tycker mycket om.

Varmt välkommen!

Madeleine Wilhelmsson är yogaterapeut samt grundare av yogastudion YogaMana Östermalm i Stockholm och yogaappen och livsstilskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga. Hon har arbetet med yoga i 10 år, sprider ofta sina yogakunskaper i våra största kvälls- och dagstidningar. Hon har egen erfarenhet av att läka från utmattning, sköldkörtelbesvär och whiplashskada med hjälp av yoga och meditation.

Kursinformation

Pris: 3950 kr (ink del i dubbelrum, all mat, yoga och tillgång till spa). För enkelrum +700 kr (begränsat antal rum)

Ta med: Mjuka kläder att yoga i. Medtag egen yogamatta. Vill du köpa en skön yogamatt i äkta ull välj till det vid bokning. Retreat pris 1150 kr (istället för 1300 kr).

Transport: Åk bil eller kommunal buss till Stavsnäs Vinterhamn på Värmdö. Bussen avgår från Slussen ca kl 08:46 lördag 16/1 till Stavsnäs Vinterhamn. Vår privatbokade taxibåt avgår från Stavsnäs Vinterhamn mot Sandhamn kl 09.45. Vi anländer i Sandhamn ca 10.15. Båten kostar ca 150 kr/person och sträcka och betalas på plats (detta pris kan komma att ändras beroende på storlek av båt). Vi lämnar Sandhamn kl 16.00 söndag 17 jan. Anslutande buss avgår från Stavnäs kl 16.39 och är åter vid Slussen kl 17.35 på söndagen. Detta är preliminära tider. Mer information och exakta båt/busstider fås ca 2 veckor innan retreatet.

Betalning: Retreatet betalas i sin helhet vid bokning via swish i vårt bokningssystem. Behöver du faktura maila info@yogamana.se För företag tillkommer moms på priset. Första gången du gör en bokning kommer du ombedes skapa ett konto och anger då namn, email och nr.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).

För frågor: info@yogamana.se

Boka här

OBS! Begränsat antal platser & sista anmälningsdag 5/1-21.

Sagt om YogaManas retreats:

“Att åka på retreat med YogaMana är den bästa presenten jag givit mig själv. Jag var sönderstressad, sov dåligt och var helt slut på energi. Yogan vi fick göra var magisk och det hände så mycket både med kropp och själ. Utöver det var vi omgivna av hav och vacker natur. Min energi och glädje kom tillbaka. Med mig hem har jag verktyg jag använder mig av än idag.” – Helena 39 år  • Från 3950 kr

  • 16-17 jan 2021

Boka retreatet