Välkommen till en inspirerande workshop med Jenny Ström om läkning och hur vi kan leda oss själva mot styrka när livet sätter käppar i hjulet.

År 2012 fick Jenny sin MS-diagnos, vilket satte stopp för hennes aktiva livsstil som personlig tränare och idrottsutövare. Trots denna svåra utmaning tog hon ansvar för sin egen lycka och började om från början. Genom att omfamna lugn träning, yoga och närvaro istället för prestation, fann Jenny en ny väg till hälsa och välmående.

Idag delar hon med sig av sina erfarenheter och hjälper andra att hitta sin egen väg genom diagnoser, utmattning och andra motgångar med mental träning, yoga, mindfulness och träningsprogram.

Jenny Ström är yogalärare, personlig tränare, entreprenör, krönikör, föreläsare och komiker.  Denna blandning av talanger gör henne till en underhållande och engagerande talare som gör det svåra lättbegripligt.

Workshopen börjar med en inspirerande föreläsning med en unik touch av stand-up. Därefter följs ett pass av lugn och mjuk yoga samt mental träning med övningar, frågeställningar och reflektion.

Denna workshop kommer att:
– Öka din kropps- och självkännedom
– Ge dig kraft och energi för ökat välbefinnande
– Lära dig hantera stress på ett konstruktivt sätt
– Ge dig verktygen för att ta ansvar för dina egna behov

Låt Jennys äkthet och inspirerande berättelse ge dig tillit till din egen kraft att förändra synsätt och kunna leva ett rikt liv.

“Du är så mycket mer än den du tror du är. Din kropp har en otrolig förmåga att läka om du ger den tid och rätt förutsättningar.” – Jenny Ström

Om Jenny Ström:
Jennys föreläsningar/workshops är kända för att lära åhörarna att trycka på pausknappen för att ge kropp och själ utrymme till återhämtning. Många av hennes deltagare har gått från att vara en “prestationsjunkie” till att börja njuta av livet samt hitta kraften i att säga nej för att säga ja till det som verkligen betyder något.

Jenny är författare till boken ”Sjukt Frisk”, där hon delar med sig av sin personliga resa med MS och ger läsarna verktyg för att hitta balans i livet genom andningsövningar, träningsprogram och andra användbara verktyg.

Mer om Jenny:
Har yoga vid MS & utmattning online samt yoga på Neuroförbundet
En av experterna på Yogobe
Ledare på Springtimetravel
Arrangerar egna resor och retreats

“The sky is not the limit your mind is.” 

Denna workshop går vid tre tillfällen 2024 och 2025:
Lördag 14 septemer 2024 kl 11.30-15.30 på Sigtunagatan 8 – BOKA HÄR
Söndag 8 december 2024 kl. 10.00-14.00 på Sibyllegatan 67 – BOKA HÄR
Lördag 22 mars 2025 kl 11.30-15.30 på Sigtunagatan 8 – BOKA HÄR

Pris: 895 kr/workshop
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.
Frågor: info@yogamana.se

Välkomna!


  • 895 kr

  • 14/9, 8/12 & 22/3

Boka workshop

Fler av våra Workshops