Njut av en gudomlig workshop för ny energi. I denna tretimmars workshop guidas du genom olika stadier av djupavslappning av magiska Sarah Jonsson. Slappna av på ett läkande plan och stärk kroppen med ny flödande energi.

Vi vilar länge i sköna positioner (ca 10-25 min) där kroppen stöttas upp av så kallade ”props” (bolsters, kuddar, block och filtar) och i varje position får kroppen möjlighet till maximal avspänning. Restorative yogans essens är återhämtning, återuppbyggnad och att balansera kroppens energisystem. Restorative yoga passar alla och måste få upplevas.

Ge din kropp den uppmärksamhet den förtjänar och njut av vårens skönaste workshop med restorative yoga på YogaMana Center.

Varmt välkommen!

Sarah Jonssons restorativeklasser har blivit uppmärksammade över hela landet och hon utbildar även lärare inom samma yogaform. Under drygt tio år har Sarah studerat terapeutisk yoga tillsammans med Judith Hanson Lasater, pionjären inom Restorative i väst. Sarah har undervisat i olika former av yoga sedan milleniumet och är verksam både i Sverige och utomlands. Hon har en beteendevetenskaplig bakgrund med examen i psykologi, med inriktning mot stress och coping strategier.

Information

Tid: Sön 4 juni kl 10-13
Pris: 700 kr
Betalning: Hela beloppet betalas vid bokning i vårt bokningssystem.
Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm.
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).
Frågor: info@yogamana.se eller 070-627 05 35

Sagt om Restorative Yoga med Sarah Jonsson:

“This is a pure hallelujamoment – den skönaste yogan jag någonsin provat!” 

”För första gången i mitt liv, gjorde jag…ingenting. Det var riktigt spännande och så behövligt”


  • 700 kr

  • sön 4 juni kl 10-13

Boka