Gongbad som läkning och djupavslappning på YogaMana Center Östermalm

Baserat på metoden ”Föda utan rädsla” erbjuder vi nu en fantastisk 3 timmars workshop för dig och en partner/stödperson.
Workshopen är unikt framtagen för att förbereda mentalt och fysiskt inför födandet.

Denna workshop kommer att ge er båda kunskap och effektiva och lugnande verktyg för ett tryggt födande. Vi går bland annat igenom olika massagetekniker och tryck som hjälper till att lindra smärta men som även fungerar som naturlig smärtlindring.

Vår populära och erfarna doula och gravidyogalärare Malin Lemchen, som även är ambassadör för metoden “Föda utan rädsla”, kommer att leda denna workshop.

Malin förbereder er som team på allra bästa sätt genom att lära er andningstekniker och positioner som kan avlasta och vara effektiva i värkarbetet. Vi går även igenom olika massagetekniker och tryck som hjälper till att lindra smärta men som även fungerar som naturlig smärtlindring. Alla övningar som lärs ut under dagen syftar till att skapa balans och lugn genom hela födandet.

Workshopen avslutas med en stilla stund där vi även arbetar med tankens kraft. Till denna workshop deltar du tillsammans med den som kommer att vara med dig under födandet.
Priset är för 2 personer dvs ni gör totalt en bokning (för 2 personer).

FÖD UTAN RÄDSLA!

”Jag är en person med stor nyfikenhet och mycket känsla. Jag har en lång erfarenhet inom träning och hälsa som ligger till grund för mitt intresse för att doula. Graviditet och födande är hälsa för mig och en tid som ska omfamnas av fysisk rörlighet och tankens kraft. Jag har en passion för kvinnan, hennes kraft och förmåga att föda. Jag är starkt övertygad att om du som kvinna får möjligheten att känna dig trygg, ha tillit till din kropp och har rätt människor runt dig har goda förutsättningar att få en fin och stark förlossningsupplevelse. Jag tror på ett starkt födande på din villkor omgiven av trygghet och kraft. Ibland behövs det lite arbete, tips och stöd för att komma dit men det kan å andra sidan ge dig den upplevelse du längtat efter samt fina minnen att bära med dig.”

// Malin Lemchen

Varmt välkommen!

Kursinformation
Tid: Sön 2 apr 10.00-13.00
Pris: 1950 kr (per par)
Betalning: Hela beloppet betalas i detta bokningssystem. Första gången du bokar något hos oss ombedes du skapa ett konto och anger då namn, email och nr.
OBS! Plats:  Yogamana Center Sibyllegatan 67
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).
Frågor: info@yogamana.se eller 070-627 05 35


  • 1950 kr

  • Sön 2 apr kl 10.00-13.00

Boka workshop

Fler av våra Workshops