Gongbad som läkning och djupavslappning på YogaMana Center Östermalm

Baserat på metoden ”Föda utan rädsla” erbjuder vi nu en fantastisk 3 timmars workshop för dig och en partner/stödperson.Workshopen är unikt framtagen för att förbereda mentalt och fysiskt inför födandet.

Denna workshop kommer att ge er båda kunskap och effektiva och lugnande verktyg för ett tryggt födande. Vi går bland annat igenom olika massagetekniker och tryck som hjälper till att lindra smärta men som även fungerar som naturlig smärtlindring.

Vår populära och erfarna doula och gravidyogalärare Malin Lemchen, som även är ambassadör för metoden “Föda utan rädsla”, kommer att leda denna workshop.

Malin förbereder er som team på allra bästa sätt genom att lära er andningstekniker och positioner som kan avlasta och vara effektiva i värkarbetet. Alla övningar som lärs ut under dagen syftar till att skapa balans och lugn genom hela födandet.Workshopen avslutas med en stilla stund där vi även arbetar med tankens kraft.

Till denna workshop deltar du tillsammans med den som kommer att vara med dig under födandet oavsett om det är en partner eller vän.

Priset är för 2 personer dvs ni gör totalt en bokning (för 2 personer).

ATT FÖDA UTAN RÄDSLA!

Jag är en person med stor nyfikenhet och mycket känsla. Jag har en lång erfarenhet av att arbeta med hälsa och träning något som blev grunden för mitt stora intresse – att doula. Graviditet och födande är hälsa för mig. Det är även en tid i livet som bör genomsyras av fysisk rörlighet liksom att använda sig av tankens kraft. Jag har en stor passion för kvinnan, hennes naturliga kraft och egen förmåga att föda. Jag är mån om att du som kvinna ska få möjlighet att känna dig trygg, ha tillit till din kropp samt ha rätt människor runt dig för att du ska få en så fin och stark förlossningsupplevelse som möjligt. Jag tror på ett födande på din villkor där du är omgiven av trygghet och kraft. Ibland behövs det lite arbete, tips och stöd för att komma dit, men jag vet att det går. Jag finns här för dig och er som par.

Malin Lemchen – doula, gravidyogalärare och ambassadör för metoden ”Föda utan Rädsla”

Varmt välkommen!

Kursinformation
Tid: Sön 10 dec 10.00-13.00
Pris: 1950 kr (per par)
Betalning: Hela beloppet betalas med kort eller swish i detta bokiningssystem.
OBS! Plats:  YogaMana Sigtunagatan 8 (invid Odenplan/Vasaparken) i Stockholm
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).
Frågor: info@yogamana.se eller 070-627 05 35


  • 1950 kr

  • Sön 10 dec kl 10.00-13.00

Boka workshop

Fler av våra Workshops