Gongbad som läkning och djupavslappning på YogaMana Center Östermalm

Power, Love & Yogini Yoga – en initiering i de yogiska gudinnornas kraft & kärlek! Varmt välkommen till en magisk och transformerande workshop på nya YogaMana Sigtunagatan med fantastiska Lou Åberg!

Denna workshop är en unik och magisk upplevelse av yoga, mantrasång, fria rörelse och visualiseringar som på djupet får dig att manifestera dina mål i livet. De yogiska gudinnorna fungerar som arketyper och Lou kommer att berätta deras mytologiska sagor samtidigt som vi andas, yogar och mediterar.

Under denna workshop kommer vi att via mjuk och lite mer dynamisk yoga få ta del av de yogiska gudinnornas arketyper samt inspireras genom dem.

Vi kommer att guidas genom två ceremonier/initieringar under dagen:

Laksmhi som är kärlekens och överflödets gudinna och som kan få dig att bli mer bekväm i din egen kropp. Vi kommer utifrån den energin att göra en ceremoni för överflöd i livet.

Durga & Kali som är kraftens gudinnor som kan få dig att hitta styrka, mod och kraft att övervinna motstånd. Du kommer att få göra en ceremoni för att manifestera styrka in i ditt eget liv.

Missa inte denna dag för kärlek och ny kraft i livet!

Om Lou
Lou Åberg driver Loma Studiopå Gotland, är författare till boken Yogini Yoga och en mycket erfaren och omtyckt yogalärare. Här kan du läsa mer om Yogini Yoga och Lou.

Lou kommer att ha med sig sin bok ”Yogini Yoga – Shaktis väg från stillhet till kraft” till försäljning där du även kan få ditt exemplar signerat.


Kursinformation
Tid: Lör 9 dec kl. 11-16 (uppehåll för lunch kl.13-14)
Pris: 950 kr
Plats: YogaMana, Sigtunagatan 8, Stockholm.
Betalning: Hela beloppet betalas i detta bokningssystem. Första gången du bokar något hos oss ombedes du skapa ett konto och anger då namn, email och nr.
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).
Frågor: info@yogamana.se eller 070-627 05 35


  • 950 kr

  •  Lör 9 dec kl. 11.00-16.00

Boka workshop

Fler av våra Workshops