Detta är en extrainsatt workshop med Malin Berghagen (utöver den 13/2 som är fullbokad).

Välkommen till ett magiskt yoga flow på YogaMana Östermalm med en av landets största inspiratörer inom yoga – Malin Berghagen.

I denna workshop får du uppleva det sanna medvetna flödet i yogan. Du får med hjälp av Malins trygga och kärleksfulla guidning utföra yogaövningar som stärker, lugnar och rensar i kropp och sinne. Det vi gör på yogamattan följer ofta symboliskt med oss vidare ut i livet. Under workshopen får du med hjälp av yogan möjlighet att utmana dig själv i dina tankar och upptäcka nya sidor hos dig själv.

Detta är en skön förmiddag för alla som vill hitta det meditativa i yogans rörelser. Inga förkunskaper behövs för att delta och du anpassar alla övningar efter vad din kropp kan och behöver just nu.

Malin är omtyckt för att utifrån en inkännande plats guida gruppen utifrån dagens unika förutsättningar. För Malin är yoga en livsstil och hennes syfte är alltid att du ska få möjlighet att hitta din unika väg.

Tillsammans skapar vi ett magiskt yoga flow på YogaMana Center.

Varmt välkommen!

Malin Berghagen: började sin yrkeskarriär som skådespelerska men har sedan hon var liten varit intresserad av hälsa. Hon läste sin första yogabok när hon var tretton år gammal och har sedan drygt 10 år arbetat som yogainspiratör. Med en bas från ashtanga och hathayogan håller hon idag yogakurser och föreläsningar om yoga och hälsa över hela världen. Malin har skrivit flera uppskattade böcker om yoga och år 2018 fick hon Marianne Pagmars stipendium av meditations läraren David Ji och är nu “Master of Wisdom and Meditation”.

Kursinformation

Tid: Lör 20 feb kl 11-14
Pris: 850 kr
Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm.
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).
Frågor: info@yogamana.se eller 0706-270535

Boka plats här

“Om var och en strävar efter inre harmoni och att må bra kommer även världen att må bättre.”

“Jag lär inte ut någon speciell form av yoga, jag lär ut yoga”

~ Malin Berghagen

 


  • 850 kr

  • Lör 20 feb kl 11-14

Boka