Gongbad som läkning och djupavslappning på YogaMana Center Östermalm

Life Force Activation (tidigare KAP – Kundalini Activation Process) – “Öka din livskraft”

YogaMana är så glada att kunna presentera en av de just nu mest uppmärksammade självläkningsmetoderna – Life Force Activation. Detta är en unik klass och upplevelse som vi nu erbjuder i workshopformat där du har tillgång till hela 3 st lärare/faciliatorer under dagen.

Life Force Activation är en direkt energiöverföring som aktiverar vår kundalini (livskraft) och djupt medvetande (non-duality). Det är en frigörande process som hjälper till att öka livskraften och få djupare kontakt med sig själv och den sanna essensen – att lyssna till sitt hjärta. 

Life Force Activation är en naturlig och trygg process. När energin aktiveras kan deltagaren uppleva spontana rörelser, meditativa tillstånd, känslor som vill frigöras, men även visuella intryck eller känslor av bliss och oneness. Alla klasser är olika.

Under en klass ligger deltagarna på sköna yogamattor och det enda man behöver göra är att slappna av och släppa taget. Deltagarna blundar under hela klassen och hög härlig kraftfull musik spelas. Musiken hjälper till att jobba sig igenom blockeringar och uttrycka det som kommer upp. Facilitatorn rör vid olika chakran- och meridianpunkter på kroppen och runt omkring i kroppens energifält.

Många vittnar om att Life Force Activation hjälpt dem att få stärkt intuition, förbättrad livskvalitet och känslor av meningsfullhet i livet. Ytterligare effekter kan vara minskad stress, oro och ångest liksom känslan av att lättare kunna följa hjärtats röst. När den inre rösten blir starkare är det svårare att gå emot den.

Ovan är några effekter som kan uppstå under och efter klassen.

Ingen tidigare erfarenhet krävs för att delta på denna workshop. Kom som du är, slappna av och släpp taget!

Att tänka på innan klass:
– Bär sköna kläder.
– Försök att inte äta alltför tung mat 2-3 timmar innan.
– Kom gärna 15 min innan vi börjar

Klassen är ej lämplig för dig:
– Som är under 16 år.
– Som har epilepsi.
– Som är gravid i 3:e trimestern.
– Som är påverkad av alkohol eller droger.
– Pågående eller tidigare allvarlig psykisk diagnos som t.e.x. psykos, borderline, schizofreni (däremot räknas inte depression, PTSD och ångest som kontraindikation utan tvärtom kan dessa tillstånd vara hjälpt utav metoden.

Om facilatorerna

Ylva Deplanck har lång erfarenhet och kunskap kring hälsa och välmående. Hon har jobbat både inom sjukvården och friskvården som leg. fysioterapeut (sjukgymnast) samt har mångårig erfarenhet och utbildning inom kroppsbaserad terapi. Ylva har även arbetat med terapeutisk yoga och dans liksom med sound healing. Som utbildad facilitator inom KAP upplever Ylva att hennes kunskaper får en möjlighet att sammanflätas i en härlig blandning av energiarbete, musik, kroppsnärvaro, meditation, självutveckling och djupare medvetandetillstånd.

Michaela Hedenby Roseman är utbildad kommunikatör som skolat om sig till barndomsdrömmen som konstnär och sömmerska. Hon jobbar nu även som livscoach och KAP-facilitator.

Petra Koppla Dahlberg har lång erfarenhet av energiarbete med bland annat Reiki innan hon hittade kärleken till KAP. Hon jobbar även med energi, kropp och rörelse i sitt konstnärsskap.


Kursinformation:

Datum: Sön 24 nov kl 10-13
Plats:
YogaMana, Sigtunagatan 8, Stockholm
Betalning: Hela beloppet betalas i detta bokningssystem. Första gången du bokar något hos oss ombedes du skapa ett konto och anger då namn, email och nr.
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).
Frågor: info@yogamana.se eller 070-627 05 35


  • 1150 kr

  • Sön 24 nov 2024

Boka workshop

Fler av våra Workshops