Yoga i Klimakteriet - 10 maj kl 10-13 med Ellen Engvall

Denna workshop kan du gå på plats eller online.

Välkomna på denna unika workshop med hormonguru, barnmorska och yogalärare Ellen Engvall. Kursen är framtagen för ALLA kvinnor som vill skapa hormonbalans genom livet och må sitt allra bästa jag. I denna workshop får du verktygen!

Vi kommer att gå igenom de olika hormonella stadierna i en kvinnas liv. Från ung till klimakteriet- och hur du på bästa sätt förhåller dig till det stadiet du är i just nu. Vi gör medicinska yogapass som minskar stress och vitaliserar och balanserar hormonsystemet. Vi talar om kost, näring livsstil och känslor.

Vi kommer även att gå igenom de viktigaste chakrana (utifrån den yogiska filosofin) och hur de kan påverkas i riktning mot hormonell balans.

Workshopen passar dig som:
– Vill förebygga hormonella obalanser
– Lider av någon eller flera hormonella obalanser såsom utmattade binjurar, stress, menssmärtor, svårigheter att bli gravid, vallningar, sömnproblem, PMS, sköldkörtelbesvär, minskad sexuell lust, klimakteriebesvär e.d.
– vill kunna stötta din mamma, din dotter, din syster, din vän och ta hand om dig själv genom livets olika hormonella faser
– vill hålla ditt hormonsystem ungt, flödande och vitalt på naturlig väg

Kom och bli den bästa versionen av dig själv med verktyg för hormonell balans HELA livet!

Ellen Engvall är leg. sjuksköterska sedan 1986 och barnmorska sedan 1996, Reflexolog sedan 1996, MediYoga lärare/terapeut/utbildare sedan 2009 utbildad på Mediyogainstitutet i Stockholm av Göran Boll och utbildad av Dinah Rodrigues i hormonyoga 2009. Hon är också moder till två döttrar och en passionerad tangodansare.

”Jag har arbetat och studerat alla områden som rör kvinnors hälsa i många år. Att arbeta med kvinnor har alltid varit och är fortfarande en inspiration. Under åren har det också lärt mig att människor måste ta hand om och vara ansvariga för sin egen hälsa och för sitt välbefinnande. Du hittar all den kunskap och de verktyg du behöver i mina klasser, workshops och föreläsningar. Välkommen att inspireras!”

Denna workshop kan du gå på plats eller online.


Kursinformation

Datum: Sön 4/12 kl 10.00-13.30

Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm eller delta online

Pris: 850 kr inklusive elektroniskt material 

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.

Frågor: info@yogamana.se

Varmt välkommen


  • 850 kr

  • 4:e dec kl.10.00

Boka kursen

Fler av våra Workshops