Högkänslighet som Gåva

Högkänslighet som Gåva - En workshop med Marja Norlin på YogaMana Östermalm
“Högkänslighet som gåva” är en viktig och livsbejakande workshop där du lär dig mer om vad högkänslighet kan innebära och får effektiva verktyg för att hantera en ibland överstimulerad vardag.
Ca 15-20% av befolkningen anses vara högkänsliga vilket ofta beskrivs som att man besitter ökad känslighet för intryck som även bearbetas på ett djupare sätt. Detta kan i sin tur bidra till att man känner sig överstimulerad, trött, oroad eller utmattad av intryck och känslor.
Med hjälp av enkla yogaövningar, livsstilsråd och kunskap får du i denna workshop möjlighet att ta kommandot över högkänsligheten och förstärka kontakten med kroppen och den viktiga information som finns där. Vi tränar närvaro och acceptans för oss själva och våra individuella behov. Workshopen hjälper dig som högkänslig liksom dig som vill lära dig mer om högkänslighet att utforska ämnet, dig själv och att balansera din energi för att stå stadigt i livet och behålla din egen kraft.
Marja Norlin, yogalärare och med lång erfarenhet att hjälpa högkänsliga att hitta balansen i livet, leder denna workshop.
Varmt Välkommen!

Marja Norlin är högkänslighetsterapeut, transformativ coach och yogalärare. Hon är själv högkänslig, och med utgångspunkt i det, har hon utvecklat ett intuitivt och flexibelt sätt att hjälpa andra. Marja tar dig snabbt till kärnan och låter dig utforska livet ur helt nya synvinklar. Marja har med strålander resultat hållt YogaManas kurser i “Högkänslighet som Gåva” under flera år.


Kursinformation
Tid: Sön 4/10 kl 10-13
Pris: 850 kr
Betalning: Hela beloppet betalas i detta bokningssystem. Första gången du bokar något hos oss ombedes du skapa ett konto och anger då namn, email och nr.
OBS! Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm.
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).
Frågor: info@yogamana.se eller 0706-270530


  • 850 kr

  • Sön 4:e okt kl 10.00-13.00

Boka kursen