Vi är så glada över att ”Helande Klanger i Advent” med magiska Annika Lynton är tillbaka på YogaMana.

Varmt välkommen till en transformerande klangresa genom ditt energisystem, dina chakran! Ljud är vibrationer och frekvenser och under denna ”soundhealing resa” kommer vi att börja med att tona/ljuda olika vokaler som relaterar till varje chakra för att stämma, kalibrera och balansera chakrasystemet (detta har ingenting med att sjunga att göra). Därefter får du liggandes på sköna ullmattor ta emot vibrationerna och de läkande tonerna från bla kristall- och tibetanska klangskålarna.

 

Frekvenserna korresponderar med kroppens inre organ, dina celler och din innersta kärna (det som är du). Klangerna hjälper dig att uppnå ett tillstånd av djup avslappning där både fysiska, mentala och själsliga blockeringar, trauman och stress kan få stöd att komma fram och lösas upp så att nya krafter kan få blomstra. Djup återhämtning sker på många plan. Allt du behöver göra är att ligga ner och ta emot de balanserande tonerna.

Dagen börjar med några få avslappnande yogaövningar som alla kan göra.

Det bjuds på yogite och lussekatter efter passet.

Meditationsledare är Annika Lynton, konstnär och uppskattad terapeut i flertalet holistiska terapiformer samt en flitigt anlitad klangmeditatör och utbildare inom soundhealing.

Varmt välkommen!

Kursinformation
Tid: Lör 16 dec kl. 13.00-15.30
Pris: 650 kr inkl. adventsfika
Betalning: Hela beloppet betalas i detta bokningssystem. Första gången du bokar något hos oss ombedes du skapa ett konto och anger då namn, email och nr.
Plats: YogaMana, Sigtunagatan 8
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).
Frågor: info@yogamana.se eller 070-627 05 35


  • 650 kr

  •  Lör 16 dec kl.13.00-15.30

Boka workshop

Fler av våra Workshops