Frisk Sköldkörtel med ManaYoga®

Frisk Sköldkörtel med ManaYoga® – Lör 27 juni kl 09.00-13.30

Delta fysisk på plats eller online!

Välkommen till vår populära och hyllade workshop  för alla som lider av obalans i sköldkörteln.

Ca 25% av alla kvinnor medicinerar någon gång under sitt liv med sköldkörtelhormon. Många av dessa mår trots behandling inte bra. Regelbundet utövande av yoga och meditation har visat sig effektivt kunna minska stress och bidra till en ökad hormonell balans.

Under workshopen går vi igenom:

– De vanligaste typerna av sköldkörtelobalanser.

– Stressens påverkan på hormonsystemet

– Bra medicinska andnings- yoga- och meditationsövningar för sköldkörteln och den hormonella balansen

– Yogans energimässiga syn på varför vi får sköldkörtelproblem

– Vilken mat och näring som kan vara fördelaktig vid sköldkörtelobalanser

– Forskningsbaserade verktyg för självläkning

Extra fokus läggs på  tillstånden hypotyreos (underfungerande sköldkörtel) och den autoimmuna sjukdomen sk hashimotos. Inga förkunskaper av yoga eller meditation behövs för att delta i workshopen.

Kursen har fått 4,8/5.0 i omdöme av tidigare deltagare.

Madeleine Wilhelmsson leder återigen denna viktiga och uppmärksammade workshop. Madeleine är yogaterapeut, grundare av yogastudion YogaMana på Östermalm i Stockholm liksom skapare av livsstilskonceptet ManaYoga® som väver samman vetenskapliga effekter på yoga och meditation med det flertusenåriga yogiska energimässiga synsättet. Madeleine har egen erfarenhet av att läka från stress och sköldkörtelbesvär med yoga och meditation. Hon äter idag inga mediciner, mår bra och har normala värden på sina sköldkörtelhormoner.

I kursavgiften ingår beskrivning av de yogaövningar och meditationer vi gör liksom en power point med Madeleine’s föreläsning som ges i början av workshopen. Det går även bra att delta online (då workshopen filmas). Önskar du delta online så boka kursen som vanligt och delge oss sedan via mail på info@yogamana.se att du önskar delta online.

Kundcitat från tidigare deltagare:

”En så viktig workshop med riktig bra tips, råd och praktiska verktyg! Tänk om alla med sköldkörtelbesvär fick ta del av denna viktiga information. Jag är så tacksam att jag kom hit. Miljarders tack” – Karin

”Jag har gjort yogan från workshopen varje dag och nu efter bara 4 veckor har mina sköldkörtelvärden stabiliserat sig och min läkare tycker att jag kan ta bort min medicin. Fantastiskt! Jag är så glad att jag bokade in mig”  – Jenny

”Madeleine är en fantastisk yogalärare, så kunnig, inspirerade och närvarande. Jag känner att jag fick övningar och livsstilsråd för sköldkörteln som faktiskt har fungerat” – Sandra

 

Kursinformation

Tid: Tis 27/9 kl 09.00-13.30
Pris: 1550 kr
Betalning: Hela beloppet betalas i detta bokningssystem. Första gången du bokar något hos oss ombedes du skapa ett konto och anger då namn, email och nr.
Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm. Du som vill följa kursen online bokar här som vanligt och mailar info@yogamana.se för länk till den privata facebookgrupp där kursen sänds.
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).
Frågor: info@yogamana.se eller 0706-270530


  • 1550 kr

  • Tis 27:e sep kl 09.00-13.30

Boka kursen