“Fall in LÖV” med Restorative Yoga

“Fall in LÖV” är en underbar Restorative Yoga workshop med magiska Sarah Jonsson. Här ges du möjlighet att under tre hela timmar slappna av i kropp och sinne på ett djupare och läkande plan.

Vi vilar länge i sköna positioner (ca 10-25 min) där kroppen stöttas upp av så kallade ”propps” (bolsters, kuddar, block och filtar) och i varje position får kroppen möjlighet till maximal avspänning. Restorative yogans essens är återhämtning, återuppbyggnad och att balansera kroppens energisystem. Restorative yoga passar alla och måste få upplevas.

Ge din kropp den uppmärksamhet den förtjänar och fall in LÖV med dig själv i höstens första restorative workshop på YogaMana Center.

Varmt välkommen!

Sarah Jonssons restorative klasser har blivit uppmärksammade över hela landet och hon utbildar även lärare inom samma yogaform. Under drygt tio år har Sarah studerat terapeutisk yoga tillsammans med Judith Hanson Lasater, pionjären inom Restorative i väst. Sarah har undervisat i olika former av yoga sedan milleniumet och är verksam både i Sverige och utomlands. Hon har en beteendevetenskaplig bakgrund med examen i psykologi, med inriktning mot stress och coping strategier.

Kursinformation

Tid: Lör 10 okt kl 11-14
Pris: 700 kr
Betalning: Hela beloppet betalas vid bokning i vårt bokningssystem.
Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm.
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).
Frågor: info@yogamana.se eller 0706-270530

Boka plats här

OBS! Begränsat antal platser & sista anmälningsdag 8/10-20

Sagt om restorative yoga med Sarah Jonsson:

“This is a pure Hallelulja moment – den skönaste yogan jag någonsin provat” 

“För första gången i mitt liv, gjorde jag…ingenting. Det var riktigt spännande och så behövligt”

 


  • 700 kr

  • Lör 10 okt kl 11-14

Boka