Varmt välkommen till YogaManas djupt transformernade workshop med fokus på deep release och helande.

I denna workshop använder vi oss av visdom och verktyg från energimässiga och shamanska principer för att släppa taget om stress, oro och tidigare lagrade känslor och detoxa kropp och sinne på ett energimässigt plan.

Du kommer bland annat att få uppleva: skuggarbete, guidad meditation, flödesöppnande reiki, shamansk healing, shaking, breathwork rösttoning, hjärtöppnande yogapositioner, vibrationer från kristallskålar och mantrasång.

Denna dag, stiger du in i yogasalen, som innan du anländer blivit förberedd med reiki, kristaller, eteriska dofter och öppnats upp enligt de 6 ”shamanska riktingarna”. Denna energi syftar till att ge en tydlig kontakt och möjlighet till att kunna ta emot budskap från ditt undermedvetna.

Under workshopen utförs tekniker för att öppna ditt tredje öga mot ökad intuition, inre lyssnande och ett högre medvetande. Ditt hjärta tillåts expandera i ett strålande ljus av ren kärlek.

Du lämnar workshopen med förnyad kontakt med dig själv, livsenergi som flödar fritt och en känsla av att vara centrerad, fridfull, sann och påfylld!

Välkommen till en spännande dag där du guidas av Pauline Tardelius & Jenny Berglund Castro som båda är erfarna sound healers och ceremoniella ledare!


Dagens schema:

Start 11.00.

Förmiddagen ägnas åt Deep Release.

45 min Quiet lunch (ta med det som du vill äta, kyl och micro finns)

Eftermiddag connection &filling up, avslut 16.00

Inga förkunskaper behövs för att delta.

Vi bjuder på yogi-te och frukt!


Kursinformation:
Plats: Sibyllegatan 67
Pris: 850 kr
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.
Frågor: info@yogamana.se

Välkommen till en transformerande dag!


  • 850 kr

  • 5 okt kl.11-16

Boka workshop

Fler av våra Workshops