Grundläggande Ayurveda – Yoga, Kost och Livsstil 15 juni

 

Välkommen till en spännande förmiddag med yoga och grundläggande ayurveda! Vi ökar vår energi med hjälp av den mjuk lugna medicinska yogan (MediYoga) och dess meditationer i kombination med ayurveda. 

Ayurveda är en flertusenårig Indisk läkekonst som utgår från vi ska leva våra liv så att vi förebygger sjukdom. Ayurveda betyder ”kunskap om livet” och du kommer under denna förmiddag få en inblick i Ayurvedans grundläggande tankar. Enligt det ayurvediska synsättet utgår man ifrån 3 olika personlighetstyper sk. ”doshor” och under denna dag ges du även möjlighet att göra ett enklare test (fylla i ett formulär) för att ta redan på vilken dosha som dominerar i din kropp och ditt sinne.

För att komma i balans, behandla samt långsiktigt förebygga sjukdomar och obalanser rekommenderar ayurvedan olika typer av mat, andning, yoga och livsstilar beroende på dominerande dosha.

Vi gör lugn MediYoga som passar alla doshor och du får värdefulla tips för att balansera din unika personlighetstyp.

Under kurstillfället bjuder vi på ayurvedisk fika med gott tillbehör. Även elektroniskt kursmaterial med yogapass och text ingår. Detta är en workshop som ges för 4:e gången på YogaMana Östermalm.

Kusinformation

Yogalärare: Pia Andersson som är en mycket uppskattad och erfaren yogalärare leder denna workshop. Pia har bland annat fördjupat sig i ayurvedan i dess hemland – Indien – och tidigare lett flertalet workshops i ämnet.

Tid: Lördag 15 juni kl 09.30-13.00

Pris: 750 kr sätts in på Bank-giro 883-4327 senast 2 veckor innan din workshop.

Plats: YogaMana, Danderydsgatan 2, Östermalm, Stockholm

Boka: Genom att klicka här och välja kursen som du hittar under startdatumet i listan.

För frågor: info@yogamana.se eller 0706-270530

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.

Pia Andersson

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *