Yoga i Klimakteriet – 10 maj kl 10-13 med Ellen Engvall

Yoga i Klimakteriet - 10 maj kl 10-13 med Ellen Engvall

Kursinformation

Datum: Lör 10/5 kl 10-13

Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm.

Pris: 700 kr inklusive elektroniskt kompendium med yogapass, teori och länk till filmat yogapass.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.

Frågor: info@yogamana.se

Varmt välkommen! 

Det finns mycket som du själv kan göra för att må bra och känna dig stabil i klimakteriet och varför inte göra klimakteriet till den bästa och mest intressanta tiden i ditt liv?

Kom på denna exklusiva workshop med barnmorska yogalärare Ellen Engvall. Kursen är extra framtagen för dig som är kvinna mitt i livet och börjar känna att hormonerna och kroppen förändras.

Vi gör ett yogapass som minskar stress och vitaliserar och balanserar hormonsystemet.

När vi landat i kroppen och “äggstockarna dansar salsa i bäckenet” så pratar vi mer om vad vi kan göra för att må bra under denna tid av förändring och stora möjligheter. Vi talar om kost, näring, livsstil, tankar och känslor.

Det är nu som du kan må som bäst och bli den bästa versionen av dig själv och njuta av livet!

Ellen Engvall är leg. sjuksköterska sedan 1986 och barnmorska sedan 1996, Reflexolog sedan 1996, MediYoga lärare/terapeut/utbildare sedan 2009 utbildad på Mediyogainstitutet i Stockholm av Göran Boll och utbildad av Dinah Rodrigues i hormonyoga 2009. Hon är också moder till två döttrar och en passionerad tangodansare.

“Jag har arbetat och studerat alla områden som rör kvinnors hälsa i många år. Att arbeta med kvinnor har alltid varit och är fortfarande en inspiration. Under åren har det också lärt mig att människor måste ta hand om och vara ansvariga för sin egen hälsa och för sitt välbefinnande. Du hittar all den kunskap och de verktyg du behöver i mina klasser, workshops och föreläsningar. Välkommen att inspireras!”


  • 700 kr

  • 10:e maj kl.10.00

Boka kursen