Soul Space Sunday – 3/5 kl 10-13

Gongbad som läkning och djupavslappning 14/3 på YogaMana

Kursinformation

Datum: Sön 3 maj kl 10-13.  (Ytterligare ett Soul Space Super Sunday ges på YogaMana 14/6, bokas separat).

Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm.

Pris: 550 kr

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.

Frågor och hjälp att boka: Du kan också maila din anmälan till info@yogamana.se Om du inte är kund hos oss sedan tidigare ber vi dig inkludera namn & mobilnummer i anmälan.

 Välkommen! 

Välkommen till en härlig söndag med Soul Space på YogaMana!

Hur mycket vi än älskar att vara i våra magiska retreat bubblor i Indien, Skärgården och Frankrike så är det ganska mysigt att hänga i stan emellan åt också. Så för att hålla kvar samma härliga känsla även här, har vi tillsammans med YogaMana planerat in ett par magiska söndagar under våren.

Vi ses kl. 10 för ett härligt Soul Space Flow – både för nyfikna yogisar och er som yogat, shakat, mediterat, sharat, sjungit, dansat med THE SOUL SPACE världen över. Vi lämnar huvudet och landar i kroppen, därefter hittar vi vila och sedan bjuder vi upp till celebration och dans!

Efter yogan hänger vi kvar och avnjuter stans bästa smoothie bowl – med de mest magiska toppings du kan tänka dig. Du stannar hur länge du vill, vi avslutar runt kl 13.

Kom för yoga med Josefine Bengtsson och Martina Törnvall och för mysigaste hänget och stans bästa smoothie bowl för 550 kr.

Vi håller till i YogaManas Centers mysiga och nyrenoverade lokaler på Sibyllegatan 67 ett stenkast från Karlavägen och Östermalmstorg i Stockholm.


  • 550 kr

  • 3:e maj kl 10.00-13.00

Boka kursen