NU kommer våra populära workshop “Frisk Sköldkörtel med ManaYoga®” även till Malmö!

Detta är en viktig och stärkande workshop för dig som lider av obalans i din sköldkörtel. Ca 25% av alla kvinnor medicinerar någon gång under sitt liv med sköldkörtelhormon. Många av dessa mår trots behandling inte bra. Regelbundet utövande av yoga och meditation har visat sig effektivt kunna minska stress och bidra till en ökad hormonell balans.

Madeleine Wilhelmsson leder återigen vår populära workshop “Frisk Sköldkörtel med ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga”. Madeleine är yogaterapeut och grundare av yogastudion YogaMana på Östermalm i Stockholm. Hon är även skapare av självläkningskonceptet ManaYoga® som kombinerar flertusenårig yogisk kunskap med modern vetenskaplig forskning på yoga, meditation, antiinflammatorisk kost och näringsterapi.

Madeleine har egen erfarenhet av att läka från stress och sköldkörtelbesvär med yoga och meditation. Hon äter idag inga mediciner, mår bra och har normala värden på sina sköldkörtelhormoner.

Under workshopen går vi igenom:

– De vanligaste typerna av sköldkörtelobalanser

– Stressens påverkan på hormonsystemet

– Bra andnings- yoga- och meditationsövningar för sköldkörteln och den hormonella balansen

– Yogans energimässiga syn på varför vi får sköldkörtelproblem

– Vilken mat och näring som kan vara fördelaktig vid sköldkörtelobalanser

Extra fokus läggs på  tillstånden hypotyreos (underfungerande sköldkörtel) och den autoimmuna varianten s.k. Hashimotos. Inga förkunskaper av yoga eller meditation behövs för att delta i workshopen.

Datum:

Lördag 9:e nov kl 09.00-13.30

Yogamattor, te och frukt finns på plats. Elektronisk beskrivning av yogaövningar och meditation ingår i kursavgiften.

(De yogaövningar vi genomför i kursen finns även i videoformat i appen “ManaYoga”.)

Varmt Välkommen!