YOGARETREAT SKYTTEHOLM 19-20 OKT – MEDICINSK YOGA OCH GÄSTFÖRELÄSNING MED JAN CARLZON

YOGARETREAT SKYTTEHOLM 19-20 OKT

Kursinformation

Tid: Lördag 19:e okt kl 10 till söndag 20:e okt ca kl 16.

Pris: 3950 kr (ink del i dubbelrum, frukostbuffé, 2 luncher, 3-rätters meny, fri tillgång strandpaviljongen, gym, föreläsning och all yoga). För enkelrum +400 kr.

Bokning: Boka här och välj retreatet som du hittar under startdagen dvs 19:e okt i listan.

Betalning: Anmälningsavgift 1500 sätts in på Bank-giro 883-4327 vid anmälan och resterande belopp sätts in senast 4 veckor innan retreatet. För kvitto maila office@yogamana.se

Hitta hit: Klicka här.

Plats: Skytteholm Hotell & Konferens på Ekerö utanför Stockholm.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).

För frågor: info@yogamana.se eller 0706-270530

Att ta med: Sköna och mjuka kläder och egen yogamatta. Filtar till yogan finns på plats.


  • Jan CarlssonJan Carlsson

  • Madeleine Wilhelmsson
    Madeleine Wilhelmsson

Det är med stor glädje som vi återigen kan presentera ett spännande och avkopplande yogaretreat på vackra Skytteholm, Ekerö strax utanför Stockholm. Denna gång med en av tidernas mest uppskattade företagsledare och inspiratörer – Jan Carlzon.

Under helgen håller Jan sin hyllade föreläsning ”Det kärleksfulla ledarskapet”. En föreläsning som kan inspirera och skänka stort värde till dig som vill leda dig själv mer kärleksfullt i livet men även dig som vill leda andra utifrån en plats av tydlighet, kreativitet och öppenhet.

Under denna helg gör vi flera yogapass i lugn ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga som alla kan göra. Yogan är en meditativ form av kundaliniyoga och består av andningsträning, avslappning, meditation liksom mjuka rörelser. Extra fokus läggs denna helg på ökad intuition, fokus och närvaro i livet. Yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson leder all yoga.

Yogan utförs i ljusa och luftiga lokaler och mellan yogapassen äter vi Skytteholm berömda mat, slappnar av i strandpaviljongen där du kan bada vedeldad bastu, njuta framför brasan eller ta ett dopp i Mälaren. Efter yogan sover du gott i fina hotellrum (alla renoverade under 2014). Gott om tid finns för egna promenader och för att betrakta de vackra Carl Milles-skulpturer som pryder Skytteholms omgivningar. Detta är en skön helg att göra ensam eller tillsammans med någon du tycker mycket om.

Jan Carlzon har med sin långa erfarenhet, unika ledarskap och karismatiska framtoning blivit en ikon inom affärsvärlden. Han var tidigare VD för Vingresor (1974-1998), VD för Linjeflyg (1978-1980) och koncernchef för SAS (1980-1993). Han är författare till en av världens mest uppmärksammade ledarskapsböcker ”Riv pyramiderna” som är översatt till 22 språk, utgiven i över 50 länder och än idag, 30 år efter lansering, säljer i 10.000-tals exemplar årligen över hela världen. Idag är han en efterfrågad föreläsare och för många en stor förebild.

– De som styrs av rädsla vågar aldrig vara kreativa, de står still. För att gå framåt måste du skapa respekt och förtroende och ge människor en viktig roll, i ett sammanhang som är större än dem själva.  –  Jan Carlzon.

Madeleine Wilhelmsson är yogaterapeut samt grundare av yogastudion YogaMana Östermalm i Stockholm och yogaappen och livsstilskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga. Hon har arbetet med yoga i 10 år, visar ofta yoga i våra största dagstidningar och har egen erfarenhet av att läka från utmattning, sköldkörtelbesvär och whiplashskada med hjälp av yoga och meditation.

VARMT VÄLKOMMEN!


Boka din kurs här

Vi rekommenderar även