1. Hem
  2. >
  3. Utbud
  4. >
  5. YOGARETREAT PÅ IDÖBORG 22-24...

YOGARETREAT PÅ IDÖBORG 22-24 NOV 2019 – “Transformation med Ayurveda och Medicinsk Yoga”

Följ med på en stärkande, rogivande och inspirerande upplevelse i en fantastisk miljö! Under tre hela dagar befinner vi oss på den vackra skärgårdsön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Här ägnar vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ med Funktionell Medicinsk Yoga (ManaYoga), meditation, inspirationsföreläsning, god mat, vila och varande.

Temat är ”Transformation med Ayurveda och Funktionell Medicinsk Yoga”. Vi gör lugna yogapass bestående av andningsträning, avslappning, mjuka rörelser och meditation. Yogan vi gör dessa dagar är noga utvald för att förlösa djupt liggande blockeringar och transformerar gamla mönster och automatiska tankar som kan stå i vägen för att känna glädje, vara kreativ och ha full energi. Alla kan delta och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

Under retreatet kommer vi också att lyssna till föredrag om ayurveda med yogaterapeut Pia Andersson. Ayurveda betyder “kunskap om livet” och är en flertusenårig läkekonst och det medicinska system som yoga vilar på. Pia har även levt, bott och utbildad sig i ayurvedans hemland Indien. Du kommer att få göra ett skriftligt test för att ta reda på vilken dosha/element som dominerar i just dig, få konkreta och värdefulla livsstilsråd och yogaövningar som kan balansera din unika kroppstyp.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för egen tid, vila, promenader och återhämtning. Vi kommer även att ha fullständig tystnad under ett antal timmar. För dig som vill rena din kropp ytterligare finns möjlighet att bada i havet och gå in i den mysiga vedeldade bastun. Vi serveras högklassig hemlagad ekologisk vegetarisk ayurvedisk mat och det finns även möjlighet att boka sköna massagebehandlingar på plats.

Madeleine Wilhelmsson utbildad civiling. samt lärare och terapeut i yoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i yoga, visar ofta yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläster om medicinsk yoga och stress inom vård, skola & på företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och är grundare till YogaMana på Östermalm i Stockholm liksom självläkningskonceptet ManaYoga® – Funktionell Medicinsk Yoga.

YogaManas retreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 13:e gången i rad. Kanske är det din tur att följa med oss denna gång. Varmt välkommen till en helg för lugn, ny kraft & massor av inspiration!

Sagt om YogaManas retreat på Idöborg:

“Att åka på retreat med YogaMana till skärgården är den bästa presenten jag givit mig själv. Jag var sönderstressad, sov dåligt och var helt slut på energi. Yogan vi fick göra var magisk och det hände så mycket både med kropp och själ. Utöver det var vi omgivna av hav och vacker natur, fick god hälsosam mat och inspirerande föreläsningar, allt i en fin balansgång. Min energi och glädje kom tillbaka. Med mig hem har jag verktyg jag använder mig av än idag.” – Helena 39 år

Kursinformation

Priser: (Alla priser inkluderar all yoga, mat, boende, bastu). För företag tillkommer moms.

Dubbelrum: 4950 kr

Enkelrum: +800 kr

Transport: Kommunala bussar avgår från Slussen ca kl 08:48 fre 22/11 till Stavsnäs Vinterhamn. Därifrån går båttaxi till Idöborg (ca 120 kr/person och sträcka). Vi lämnar Idöborg ca kl 16.30 sön 24/11. Mer information och exakta båt/busstider fås vid anmälan.

Bokning: Klicka “Boka här” och välj retreatet som du hittar under startdagen dvs 23:e nov i listan

Betalning: Anmälningsavgiften om 1500 kr sätts in på Bank-Giro 883-4327 (YogaMana) samtidigt som anmälan. Resterande belopp betalas senast 4 veckor innan retreaters start.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).

OBS! Begränsat antal platser & sista anmälningsdag 1/11-19.


  • Från 4950 kr

  • 22-24:e nov 2019

Boka din kurs här

Vi rekommenderar även