För tredje gången bjuder vi in till den omtyckta och viktiga utbildningen till certifierad Lymfyogalärare med Karin Björkegren Jones som huvudlärare.

Välj att delta på plats i Stockholm hos YogaMana på Sibyllegatan 67 eller online via Zoom. Inga för kunskaper behövs för att delta.

Huvudlärare för utbildningen är författaren, journalisten och yogaläraren Karin Björkegren Jones som sedan hon drabbades av bröstcancer och lymfödem fördjupat sig och samlat all kunskap och även skrivet en uppskattad bok om hur man kan ta hand om lymfsystemet på bästa sätt.

Utbildningen ges i samarbete med YogaMana Academy – en utbildningsverksamhet inom självläkningsverktyg och terapeutisk yoga.

När du är godkänd på denna utbildning är du certifierad lymfyogalärare från YogaMana Academy – en utbildningsverksamhet som är branschledande inom självläkningsverktyg sedan 2010.

Idag lider många av lymfatiska problem. Det finns mycket som man kan göra själv för att må ännu bättre. Ta del av den senaste kunskapen om lymfsystemet genom att bli lymfyogalärare.

Utbildningen passar dig som vill:

 • Som vill förstå ditt eget lymfsystem och få den kunskap du behöver för att skapa balans i ditt lymfsystem
 • Lära dig att leda pass i lymfyoga för bättre välmående. Du lär dig yogaövningar, andningsövningar och avslappningssekvenser som boostar lymfsystemet.
 • Få en struktur för hur du skapar egna lymfyogapass.
 • Vill lära dig att guida andra i övningarna och bli en inkännande, tydlig och pedagogisk lärare
 • Få kunskap om vikten av ett balanserat lymfsystem och en stärkt fascia. Du lär dig hur du skapar den balansen med hjälp av egenvård och livsstil
 • Guida klienter och grupper i självmassage och egenvård för lymfsystemet
 • Få större kunskap om lymfsystemets funktion och vilka obalanser som ett trögt lymfsystem kan orsaka (ex lymfödem, lipödem och myxödem)
 • Vill veta mer om hur hudvård och eteriska oljor kan påverka lymfsystemet

Utbildningen är även en fin fördjupning och komplement för dig som redan arbetar med hälsa, är exempelvis certifierad självläkningsterapeut, massör, yogalärare, hudvårdsterapeut etc.

“När jag drabbades av lymfödem saknade jag kunskapen och verktygen, som jag upplevde att sjukvården inte gav mig. Jag har därför skapat den utbildning jag själv önskade fanns då. För det finns mycket hjälp att få både för dem som har smärre lymfatiska problem till oss med svårare symptom. Jag vill ingjuta hopp och sprida kunskap som gör skillnad.”  – Karin Björkegren Jones

Karin Björkegren Jones är journalist och författare. Karin är utbildad lymfmassör (steg 1 och 2), Ekologisk hudvårdsterapeut, Botanisk aromapedagog, Sacred Dance Teacher och certifierad Självläkningsterapeut (steg 1, 2 och 3). Karin är författare till flera omtyckta hälsoböcker såsom ex. Balans naturlig väg till friskare sköldkörtel, Nya knip för bättre sexliv, Stoltare hållning och starkare kropp, Ren skönhet naturlig hudvård från växtriket och Omstart för en starkare, renare och friskare kropp. Den senare är en bok om lymfsystemet som kom ut redan 2017. Karin har själv utövat yoga i 25 år, är utbildad inom hathayoga, medicinsk yoga, restorative yoga,, yin och yoga nidra.

Gästföreläsare på utbildningen är:
Cecilia Douglas, pilatesinstruktör, massageterapeut, Slings Myofascial trainer och Art of Motion educator. Cecilia föreläser om fascian och fasciainriktad träning
Lena Losciale, grundare av företaget Botany for All. Lena föreläser om huden, lymfan och eteriska oljor.
Viveka Blom Nygren, grundare av Atmajyoti och pranayamaexpert. Viveka håller föreläsning och workshop i Pranayama med inriktning på lymfflödet

Kursmaterial som ingår i kursavgiften: 

 • Fysiskt kurskompendium med yogapass, andnings- och avslappningsövningar, teori och meditationsmanus
 • Karins bok Omstart för en renare, starkare och friskare kropp
 • Förinspelade ljudfiler (mp3-format): med meditationer
 • Flera spelistor för de olika momenten i Lymfyoga
 • Karins onlinekurs Boosta Lymfsystemet (värde 699 kr)

___________________________________________

Kursinformation:

Pris: EARLY BIRD 17.500 kr inkl. kursmaterial och diplom till 31/12. För företag tillkommer moms på priset.
Datum och tid: Fyra kursdagar totalt: Lördag 3 maj kl. 11-18 och söndag 4 maj kl. 08-17 samt lördag 24 maj  kl. 11-18 och söndag 25 maj kl.08-17, 2025
Plats: YogaMana Center, Sibyllegatan 67, Stockholm eller live stream via Zoom. (Utbildningen spelas inte in).
Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder)

Varmt välkommen!


 • 17 500 kr

  EARLY BIRD (ord. pris 19 500 kr)

Boka din plats