Workshops 12/4, 2/5, 13/6 – ”Släpp taget” med psykosyntes & medicine dance!

Välkommen till 3 utvecklande workshops under våren 2015 med psykosyntesterapeut, handledare och och dansinspiratör Mari Ljungvist!

För vem?

Har du tröttnat på gamla beteenden och tankar som inte tjänar dig länge? Vill du bli med medvetet närvarande? Vill du komma vidare i livet?

Detta är en workshop för djupgående balansering av din kropp, själ och sinne där vi finner kraften och viljan att gå djupt under ytan för att skapa förändring. Vi använder oss av meditation, psykosyntes samt olika medicinska dansövningar som alla kan göra för att öppna upp blockeringar, hitta glädje, nya riktningar samt omfamna det vackra i oss själva. En kärleksfull dag till dig själv!

Metoder under workshopen:

Psykosyntes är en utvecklingsorienterad psykologi som fokuserar på det friska i varje individ, brister och tillkortakommanden ses som en stor utvecklingspotential och i varje problem vi upplever finner vi fröet till personlig utveckling och mognad. I psykosyntesen är det vår egen vilja som är den största drivkraften och människan ses som en helhet där kropp, själ, känslor och intellekt står i intimt samspel med varandra. Hur det samspelet fungerar är avgörande för hur vi mår, både psykiskt och fysiskt.

Medicine Dance är läkande rörelser som mjukar upp det strama i våra ömma hjärtan och öppnar upp vår kapacitet till nära relationer. Hur kan vi omfamna allt i våra liv såsom känslor, relationer, tankar, och vilda passioner? Vad är det som begränsar oss? Under denna dag får du bland annat prova att använda gamla repetitiva mönster till koreografi för kreativa danser. Vi börjar smått och avslutar tyst. Vi strävar mot medvetenhet och närvaro, känner efter vilka vi egentligen är, vad som är möjligt, öppnar upp och omfamnar det paradoxala. Vi uppmanar och välkomnar universella element som är inneboende i den rörliga kroppen, såsom andning, gravitation, centrering, expansion och kontraktion.

Kursinformation

Plats: YogaMana Yogastudio, Danderydsgatan 2, Östermalm

Datum: 12:e april, 2:e maj, 13:e juni

Tid: kl 10.00-15.00

Kostnad: Ett tillfälle 1000 kr. Alla 3 tillfällena 2500 kr

Kursledare: Mari, Ljungqvist med lång erfarenhet som psykosyntesterapeut, handledare och utbildad inom energimedicin, frigörande dans mm.

Bokning görs genom att klicka på “Boka tid” nedan. Gör en bokning för varje workshop som du vill delta på.

Boka tid

Frågor: info@yogamana.se eller ring/sms:a Mari Ljungqvist direkt på 070-765 40 44

Mer info:

www.yogamana.se

www.mariljungqvist.se

Varmt välkommen till dagar för djupgående processer, närvaro och läkning!