Workshop med Göran Boll – ”Chakra” – Själens DNA – 19:e sep kl 09.00-12.30

Varmt välkommen till en spännande förmiddag där du får träffa MediYogas grundare Göran Boll. Under den här dagen berättar Göran om MediYogans expansion i Sverige och Internationellt, om ny forskning och om MediYogans kraftfulla effekter. Därefter kommer Göran gå igenom och berätta om det sk. ”chakrasystemet” och hur det i sin tur kan påverka vår hälsa. Göran guidar dig genom yogapass och meditationer och svarar på alla dina frågor.

Göran Boll har själv yogat sedan 1993, är internationellt diplomerad yoga- och meditationslärare, initiativtagare och drivande kraft bakom yogaträning i stor skala på svenska arbetsplatser, universitet och inom vården. I Sverige var Göran huvudlärare för den internationella Kundaliniyogalärarutbildningen i Stockholm år 2000-2008. Han har initierat och deltagit i det mesta av den forskning som gjorts på yoga i Sverige sedan 1998. Göran har även under 5 år föreläst på Karolinska Institutets läkarutbildning inom ramen för det komplementärmedicinska blocket. MediYoga finns idag bl.a inom hjärt- och cancervården i Sverige och sedan 2007 utbildar Göran och MediYoga Institutet vårdande personal till instruktörer och terapeuter. Verksamheten expanderar nu snabbt internationellt i Skandinavien, Europa och USA.

Kom och inspireras, yoga & lär dig mer om dina chakran!

Tid: Lördag 19:e sep kl 09.00-12.30

Pris: 800 kr. Sätts in på Bank-Giro 883-4327 (YogaMana) senast 2 veckor innan workshopen.

Plats: YogaMana Yogastudio Danderydsgatan 2, Östermalm

Bokning: Klicka ”Boka tid” och välj “Workshop med Göran Boll – ”Chakra” – Själens DNA – 19:e sep”  som du hittar under 19:e sep i listan. Anmälan är bindande. 

Boka tid

Obs! Begränsat antal platser!

Varmt Välkommen