Tack för ditt stöd! Vi har öppet!

YogaMana har öppet!

Bästa YogaMana Yogi!

Vi vill tacka dig för att du yogar hos oss! 

Din support är just nu ovärderlig. Vi har öppet båda våra studios (Danderydsgatan 2 och Sibyllegatan 67) på Östermalm med ordinarie schema. Vi är övertygade om att det just nu är ännu viktigare att det finns en plats där man kan landa, andas och slappna av i tider som många upplever oroande. Detta intygar även de deltagare som kommer hit. Ditt bidrag gör att vi kan ha öppet och verka som denna plats.

Vi följer svenska myndigheters rekommendationer (dvs vetenskaplig information) och har givetvis just nu mindre folk på klasserna, extra brett mellan yogamattorna, spritade handtag och har städfirma på plats regelbundet dvs rent. Hos oss är du säker. Ingen med symptom eller som varit på utomlands resa (och minst två veckor därefter) kommer hit. All personal som jobbar här är friska och har inte haft några symtom.

Klicka här för att se schemat.

För att stödja oss och vår möjlighet att finnas här just nu och framåt kan du köpa kort eller boka framtida workshopsKöps enklast här.

För dig som vill yoga hemma finns vår app MANAYOGA att ladda ner med medicinska yogavideos. Här hittar du lugna yogaprogram och meditationer och avslappningövningar inom olika kategorier (såsom stress, immunförsvar, rygg, hjärta, sömn, hormon osv). Appen kostar ca 50 kr/mån men den är gratis att ladda ner och titta runt. Madeleine Wilhelmsson visar all yoga i dessa videos.

Ladda ner appen för iphone.

Ladda ner appen för övriga mobiler.

För att flera (om de vill) ska kunna yoga hemma erbjuder vi även enskilda yogasessioner och yogacoaching via skype just nu rabatterat till 850 kr/timme och 1350 kr 90 min. Maila oss på info@yogamana.se för att boka din tid för en boost av lugn och skriv vilken yogaform (eller lärare) du önskar ha sessionen med.

Vi säljer även yogamattor (ekomattan från UK i jute i vitt, grönt och lila) för 700 kr (ord pris 895 kr) samt ullmattor för 1150 kr (ord pris 1350 kr) hela mars ut. Går att hämta upp valfri vardag.

Nästa yogaretreat blir på vackra Idöborg 24-26 april och blir av. Detta är en magisk plats och en hel ö i Stockholms skärgård för oss själva. Här är vi för 15:e gången med extremt höga omdömen av tidigare deltagare.  Läs mer och boka här. 

Workshopen för sköldkörteln med Madeleine sker sön 29 mars kl 09.00-13.30. Mer info.

Kom ihåg att tillsammans är vi starka, lyssna på fakta från myndigheter, var källkritisk och ta alltid inlägg på sociala medier med en stor NYPA salt.

För frågor: 070-6270530 eller info@yogamana.se

All värme till dig! <3

Madeleine & Team YogaMana