Helande Ljud i advent – 2 Dec kl 15-17

Helande Ljud i Advent med Julia Nilsson på YogaMana 1 dec kl 15-17

Helande Ljud i Advent är en magisk ljudresa och ges varje år på YogaMana vid första advent. Här vaggas du djupare in i din egen kärna med djupavslappning till vibrationer och frekvenser från klangskålar, gong, singing bowls, havstrummor och vindspel medan du vilar på sköna yogamattor i ull. Julia Nilsson leder workshopen och hon använder även sin egen röst sk. toning och naturljud för att förstärka effekten av djupavslappning.

Ljud korresponderar med vår kropps inre organ och har en unik förmåga att balanserar mental, fysisk och emotionellt. En av det vanligaste källorna till disharmoni i våra kroppar är stress och dessa timmar hjälper oss att komma in i en lugn sinnesstämning inför julen där vi kan slappna av på djupet.

Julia Nilsson är känd för sina vackra “ljudbad”. Hon använder shamanska instrument såsom singing bowls, havstrummor, shamansk trumma, percussion instrument, gong, regnrör och vindspel intuitivt under workshopen. Hon använder också sin röst genom toning, tibetansk throughtsinging, overtoning och naturljud.

Välkommen till två sagolika timmar!

Julia Nilsson yogalärare på YogaMana Östermalm

Julia Nilsson yogalärare på YogaMana

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *