BANNER-10

Therese Lind Bjellder

Med en bakgrund som professionell dansare och musikalartist större delen av hennes liv, fann Therese yogan under slutet av sin karriär för cirka 6 år sedan i samband med att hon flyttade till New York.

Genom yogan fann Therese en väg till att möta sig själv på ett djupare plan och kunde skapa mer plats för kärlek till sig själv och sin omgivning. Yogan har hjälp henne att läka från gamla yrkesskador och tillfört otroligt mycket tacksamhet, glädje och större mening till Therese liv. Mindfulness och självutveckling har alltid haft stor plats hos henne och yogafilosofin kom med magiska verktyg. Framförallt älskar Therese hur hon genom yogan funnit konsten att vara mer närvarande och stanna i nuet.

Hon brinner för att inspirera andra och hjälpa andra att tända ljuset inom sig själva, till att få varandra att våga vara sanna, öppna upp och dela glädje. Therese vill med sina klasser ge positiva läkande upplevelser och uppmuntra till att hitta vårt sanna jag, leva ut vår fulla kapacitet och våga följa våra drömmar.

Therese har bland annat 500hr yogalärarutbildning på Bali och Costa Rica.

På YogaManas sommarschema är Therese aktuell med Slow flow på torsdagar kl. 17.30-18.45 (v.32-35) och på lördagar kl.09.00-10.00 (v.32-35).

Under hösten 2023 är Therese aktuell med Slow flow på torsdagar kl. 17.30-18.45 på Danderydsgatan 2.

Fler Lärare & Terapeuter