DSCF3598

Sofie Bellis

Sofie Bellis har arbetat med träning och wellness i över sju år och har en bakgrund inom löpning, främst marathon som hon sprungit runt om i världen. Hon har varit en nordisk ambassadör för Adidas Runners där hon pace:at löpargrupper. Sofie har även en PT utbildning från IPT International.

Sofies yogaresa initierades genom ett starkt intresse för medvetande och spiritualitet, ett inre sökande efter mer yin i livet dvs lugn och närvaro, för att komplettera sin yang dvs elden och görandet. Hon är utbildad i Hatha yoga (200 h) på PachaMama Eco-Village i Costa Rica.

I sina klasser är Sofie mån om att skapa en miljö som hjälper till att hitta en inre stillhet i kombination med att skapa hetta via flow och styrka i de olika yogapositionerna (asanas).

”Jag älskar yoga då det binder samman kropp, själv och sinne. För mig finns det ingen slutdestination eller mål med yogan utan det är en livslång lära och livsstil som vi alltid har tillgång till oavsett vart vi är både fysiskt och själsligt. Det finns ett citat jag bär med mig som är ”yoga” för mig och det är: Jag vet inte vart jag ska, men jag vet hur”.

Hos YogaMana är Sofie aktuell med Yoga för nybörjare på Danderysdagatn 2 på tisdagar kl 18.00-19.15.

Fler Lärare & Terapeuter