Sarah Takayama lärare i kundaliniyoga på YogaMana Östermalm
Sarah Takayama lärare i kundaliniyoga på YogaMana Östermalm

Sarah Takayama

Sarah Takayama är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och har en bakgrund inom bankvärlden samt som leg. arbetsterapeut med rehabilitering för strokepatienter.

År 2012 hittade hon kundaliniyogan som höjde hennes livskvalitet efter tidigare erfarenheter av utbrändhet, ångest, oro och depression. Än idag är det till stor del i yogan hon hittar balansen och sedan 2014 undervisar hon regelbundna klasser i kundaliniyoga. Sarah har föreläst på företag om hur bland annat meditation kan stärka den psykiska hälsan.

”En stor glädje i mitt liv är att få dela med mig av yogans fantastiska tekniker. För mig har yoga och meditation underlättat min vardag och gjort mig till en mer positiv och harmonisk person med en starkare självkänsla. Med yogan vill jag förmedla verktyg till andra att hantera en ibland övermäktig vardag. Jag slutar aldrig att fascineras över hur effektivt yoga kan förse människor med lugn och stabilitet. Det är lika fantastiskt och glädjande att se varje gång!

Sarah är aktuell med YogaManas klasser i kundaliniyoga. Läs mer här.

Välkommen till stärkande yogapass med Sarah!

Fler Lärare & Terapeuter