BANNER-18

Petra Wireklint

Med bakgrund som legitimerad lärare i idrott och psykologi har Petra en stor förmåga att undervisa och utveckla andra. Yoga och meditation har funnits i hennes liv i över 20 år och hon är utbildad i Hatha yoga (250h) via Atmajyoti Teacher Training (RYS 200, Yoga Alliance) samt har en specialisering inom barn- och tonårsyoga.

När Petra inte undervisar på yogastudios arbetar hon med Meya Minds som utbildar i mental hälsa, meditation och andningstekniker runt om på skolor.

Petra vill på sina yogaklasser förmedla och guida sina elever att hitta förmågan att förena kropp och själ till en medveten närvaro i det som är. Hon älskar fysisk yoga och bjuder gärna in hetta i sina klasser men lägger även stor vikt i meditation och inslag av restorative yoga. Varje klass har ett tema som vävs in som en röd tråd genom hela praktiken.

”Yogan är ett fantastiskt verktyg som hjälper mig att förena kropp och sinne. Jag synkroniseras ihop till en enhet där sinnet får stanna upp och kroppen får komma ifatt. Plötsligt blir min värld klarare och lättare att förstå”.

Under hösten 2023 är Petra aktuell med Hatha Deep Relax på tisdagar kl. 19.45-21.00 på Sibyllegatan 67.

Fler Lärare & Terapeuter