Martina Törnvall Yogalärare på YogaMana
Martina Törnvall Yogalärare på YogaMana

Martina Törnvall

Martina Törnvall är en KRI-certifierad kundaliniyogalärare som älskar att dela kundaliniyogans kraftfulla verktyg och tekniker för att släppa huvudet och landa i kroppen. Hon har en bakgrund som affärsjurist på en av Sveriges största advokatbyråer och vet hur det är att ha många saker på att-göra-listan. Martina fann yogan under en stressfylld period av sitt liv som ett sätt att finna inre ro och balans. Idag är yogan hennes stora passion och hon brinner för att guida andra till att finna styrka och kraft att leva mera närvarande.
”Kundaliniyogan har hjälpt mig så ofantligt mycket – att släppa oro och rädsla för att finna mod och riktning att leva det liv jag verkligen vill leva”
Som Yogi Bhajan brukade sägaWe are not humans having a spiritual experience, we are spiritual beings having a human experience  – så kan yogan vara ett sätt att verkligen våga lyssna på hjärtat och låta vår sanning som kommer därifrån guida oss i livet. Kundaliniyogan brukar kallas just en hushållsyoga – inte en yoga för den som vill sitta själv och meditera i en grotta utan ett sätt att underhålla kropp och sinne så vi kan leva utifrån vår fulla vibration och potential.
Martina är aktuell med YogaManas kurser i “Shake, Breathe & Move” torsdagar kl 17.30-19.00 på YogaMana Center. Läs mer här
Välkommen!

Fler Lärare & Terapeuter