BANNER-19

Jenny Berglund Castro

Jenny vill guida dig till att hitta din inre visdom, intuition och higher-self. Hon ger dig verktyg att stilla sinnet, hitta närvaron, ditt egna helande, nya perspektiv och nya inriktningar. Hon använder sig bla av meditation, yoga, andningsteknik, Reiki, intuitive healing och soundhealing. Fröer som hennes mamma sådde i henne som liten.

Jenny är utbildad inom Mediation och Yogafilosofi, Intuitive Healing, Reiki (Master Practitioner), Mindfulness, Soundhealing och Yoga.

Jenny är entreprenören som startat upp och drivit bolag i Kalifornien, jobbat inom ett av världens största modebolag och varit kundansvarig på ett flertal designbyråer i New York. Stress-nivån har legat hög i dessa högpresterande yrken och möjlighet till balans och välmående har hon alltid funnit i yoga, meditation och healing.

Idag erbjuder hon många modaliteter i grupp och privat 1-1. Du hittar exempelvis hennes meditationer på InsightTimer och kan lyssna på hennes podd ”Syns inte finns inte” där poddar finns.

”Jag tycker att det är otroligt roligt att befinna mig i en väldigt aktiv roll där det händer mycket, men jag har lärt mig att jag behöver styrka, balans och den inre visdomen från lugnet, närvaron och min inre healing för att må bra. Detta vill jag lära ut och ge till andra.”

Under våren 2024 håller Jenny klasserna Deep Sense Sound på tisdagar kl. 19.45-21.00 på Sibyllegatan 67 och Deep Sense Reiki  på torsdagar kl. 12.00-13.00 på Sigtunagatan 8.

Fler Lärare & Terapeuter