DSCF1878

Frida Stålnacke förälskade sig runt 2010 i dynamiska yogaformer som Hot Yoga, Ashtanga och Hatha, men har de sista åren gått mot de lugnare yogaformerna såsom yin- och restorative yoga. Resan mot fördjupning började på Ḍākinī Yogas Vinyasa Krama och Yin- utbildning. Sedan dess har Frida fortsatt att jobba och studera i samma riktning, bland annat som assistent på olika yogalärarutbildningar.

Hon är vidareutbildad i den terapeutiska yogaformen Restorative yoga (lärare: Sarah Jonsson och Judith Hanson Lasater) och har även fördjupat sig inom ljudterapi med fokus på Crystal Singing Bowls och Gong (lärare: Månica Pettersson).

I vårt högpresterande hypertaskingsamhälle brinner Frida extra mycket för att införliva det motsatta i deltagarnas liv dvs lugn och närvaro.

“All yoga, oavsett om den är fysisk eller stilla, är för mig olika ingångar till en och samma sak – vårt inre. Om jag kan bidra till att en elev får uppleva en enda stund i veckan med medveten andning eller återhämtning för nervsystem, kropp och sinne i total närvaro är min lycka gjord.”

Hos YogaMana är Frida aktuell med klasserna: Restorative med Gong tisdagar 19:45-21.00 samt Slow Flow lördagar kl 09-10.

Fler Lärare & Terapeuter