DSCF1878

Frida Stålnacke förälskade sig runt 2010 i dynamiska yogaformer som Ashtanga och Hatha och har de senaste åren breddat sitt utforskande och fördjupat sig inom lugnare och terapeutiska yogaformer, såsom Yin och Restorative.
Resan började på Ḍākinī Yogas Vinyasa Krama och Yin- utbildning. Sedan dess har Frida fortsatt att jobba och studera i samma riktning, bland annat som assistent på olika yogalärarutbildningar.

Hon är vidareutbildad inom Restorative Yoga (lärare: Sarah Jonsson och Judith Hanson Lasater), Terapeutisk Hatha (lärare: Carina Schütt) och har även fördjupat sig inom ljudterapi med fokus på Crystal Singing Bowls och Gong (lärare: Månica Pettersson).

I vårt högpresterande ”hypertasking”-samhälle brinner Frida extra mycket för att införliva det motsatta i deltagarnas liv – dvs lugn och närvaro.

“Min strävan och förhoppning är att skapa ett utrymme och tillhandahålla verktyg för eleven att få självutforska och landa i en stund av medveten närvaro och möta sig själv”

Under hösten 2023 är Frida aktuell hos YogaMana Yin & Sound på tisdagar kl. 20.00-21.00 på Sigtunagatan 8 och Slow Flow på lördagar kl 09-10 (jämna v) på Sibyllegatan 67.

Fler Lärare & Terapeuter