FabianBolin
4

Fabian Bolin

Fabian Bolins personliga utveckling började med en cancerdiagnos som följdes av 900 dagar med kemoterapi. Länge nog för att han skulle ta en ordentlig titt på sitt liv och inse att han inte hade levt sitt eget liv, utan snarare följt vad han trodde var det ”rätta sättet” att leva.

Att gräva djupare i dessa frågor öppnade upp en helt ny värld där han bland annat fick möta många dolda sidor av sig själv som han inte visste fanns.

Medan hans kropp utkämpade en fysisk kamp mot cancern började han på ett mentalt, emotionellt och spirituellt plan den långa vägen mot att acceptera sig själv fullt ut.

Fabian är grundande till företaget och appen War On Cancer som idag finns i 20 länder och som arbetar för att öka den mentala hälsan för alla som är berörda av cancer. Han lämnade företaget operativt 2022 för att arbeta mer med ledarskap och att vägleda andra människor till deras autentiska jag.

Idag arbetar Fabian med mansgrupper, workshops, ledarskapscoaching och breathwork.

”Att arbeta med andning har under många år spelat en viktig roll för mig. Inte bara genom dess hälsoeffekter såsom förbättrad sömn, starkare immunförsvar och en lugnare hjärtfrekvens, men också för att det är ett kraftfullt verktyg för att växla ned det autonoma nervsystemet från det sympatiska (s.k. fight or flight) till det parasympatiska (s.k. rest and digest).” 

Fabian är aktuell med YogaManas klasser i Transformational Breath work på torsdagar kl 16.45 på Sigtunagatan 8. Läs mer här.

Fler Lärare & Terapeuter