Erik Ekstrand samtalscoach på YogaMana Östermalm
Erik Ekstrand samtalscoach på YogaMana Östermalm

Erik Ekstrand

Erik Ekstrand är utbildad samtalscoach från Humanova i Stockholm, terapeut i KBT och schematerapi från Kognitiva Institutet vid Sabbatsberg och har även studier i psykologi från Stockholms Universitet i bagaget. Erik har fördjupat sig inom anknytningsteorin hos Gunnar Karlin där han själv kontinuerligt får handledning inom lyssnandet och samtalets konst. Erik arbetar idag även som lärare inom MediYoga (Medicinsk Yoga).

“Jag har alltid varit intresserad av människors unika livsresor och hur de påverkar vårt mående och beteende. Frågor som: Vad driver oss framåt, vad hindrar oss och hur kan vi komma förbi hinder på vägen, står mig varmt om hjärtat. Jag har själv gjort min inre resa för att kunna gå vidare i livet med större välbehag och mot nya mål. I mitt fall betydde det en omskolning från snickare till samtalscoach och yogalärare. Det gör att jag idag lever ett liv som känns meningsfullt och harmonierar med mitt sanna jag.

“I mina sessioner hittar vi tillsammans vägar mot ett hälsosamt växande och jag finns som stöd och bollplan i den situation där du befinner dig just nu. Min uppgift som samtalscoach är att vägleda dig så att du skapar en förståelse för dina beteendemönster. Det gör att du lättare kan acceptera dig själv, tydliggöra dina mål och få förutsättningar för att kunna agera på nya sätt.”

Välkommen till utvecklande samtal!

Erik håller sessioner på YogaMana Studio på Danderydsgatan 2 i Stockholm.

Här kan du läsa mer om sessionerna.

Bokning görs direkt till Erik på info@erikekstrand.se eller 070-818 09 63

Varmt välkommen!

 

 

 

Fler Lärare & Terapeuter