Elin Jonsson yogalärare på YogaMana Östermalm Stockholm
Elin Jonsson yogalärare på YogaMana Östermalm Stockholm

Elin Jonsson

Elin Jonsson är certifierad lärare enligt Yoga alliance och har flertalet påbyggnadsutbildningar i bland annat Pranayama, Meditation och Yinyoga. Elin är också utbildad lärare i medicinsk yoga vid MediYoga Institutet i Stockholm och är en regelbunden student hos Sara Granström och Sudhir Tiwari.

Yogan har funnits i Elins liv i mer än tjugo år. En resa som började med dynamisk Ashtanga har numera mynnat ut i en Hatha-orienterad praktik där Pranayama och Meditation har en stor plats i det dagliga utövandet.

”För mig är de yogiska verktygen oslagbara när det kommer till välmående och självläkning. Något så tillgängligt som ditt eget andetag kan med träning göra den största av skillnader för ditt välbefinnande och min passion ligger i att förmedla detta på ett lättillgängligt och inspirerande sätt”.

Elins klasser kännetecknas av en pedagogisk vägledning och varm närvaro. När hon förmedlar yogans tekniker är det på ett tryggt och inkluderande sätt och hon är mån om att alla ska kunna delta efter sina egna förutsättningar, där de befinner sig idag.

Hos YogaMana är Elin aktuell med klassen Funktionell Medicinsk Yoga – ManaYoga tisdagar kl 15 på YogaMana Center, Sibyllegatan 67.

Läs mer om klassen härköp klippkort här och boka sedan ditt pass här.

Välkommen till sköna klasser med Elin!

Fler Lärare & Terapeuter