Christina Andersson leder Chakra Balance Dance på YogaMana
Christina Nilsson Chakra Balance Dance på YogaMana

Christina Nilsson

Christina Nilsson är grundare till Chakra Balance Dance (2004) och hyllad konceptutvecklare av kurser och events inom “Wellbeing”m bland annat Holistisk Hälsa & Själslig Skönhet.

Christina undervisar i Sverige och internationellt, är en flitigt anlitad arrangör av aktiviteter inom hälsa, livsstil och friskvård och anordnar även Hälsoboost-resor i Sverige, Spanien och Bali. Hon har en bakgrund inom media och PR som konferencier, moderator och tidigare programledare på exempelvis TV4 Skåne.

Hos YogaMana är Christina aktuell med sin uppskattade Chakra Balance Dance på torsdagar kl 17.30  – en inspirerande och befriande dans genom energisystemet – dina chakran.

Den största gåvan för Christina är att se hur andras ögon tänds.

– När det klickar i själskontakten, det är något av det vackraste man kan uppleva, säger hon

”Jag är lycklig när människor hittar hem till sin inre skattkammare. Att min älskade Chakra Balance Dance kan vara en av de vägvisarna känns fantastiskt”

Christina uppskattas för den stämning i form av glädje och gemytlig gemenskap som hon skapar bland deltagarna i sina grupper. Missionen är att inspirera andra till mer passion, välbefinnande och framgång i livet. “Shine On & Be Younique” är hennes ledord!

Läs mer om Chakra Balance Dance med Christina här

Fler Lärare & Terapeuter