DSCF1016

Camilla Johansson-Gidelöf

Camilla Johansson-Gidlöf är utbildad Yogalärare inom MediYoga och SoundYoga. Förutom Yogalärare så är hon utbildad som Leg. Naprapat, Löpcoach samt utbildad i healingmetoden en Divine Oneness.

Camilla brinner för hälsa, djur, natur och har arbetat med behandlingar och träning sedan 2001. Hon har även en bakgrund inom långdistanslöpning, då främst maraton.

Yogan kom till Camilla 2008 då hon efter en kraftig utbrändhet 2007 tvingades att göra en livsstilsförändring. Innan utbrändheten låg hennes fulla fokus på prestation och fokus i de yttre. 2016 var året då hon i en själsmeditation läkte sin utmattning fullt ut och acceptansen och lugnet infann sig.

”Yoga är för mig att ge mig själv plats att vila i varandet och att lyssna inåt. Genom att vara fullt ut i min egna kropps intelligens i rörelse, i stillhet och med fokus på närvaro i nuet hör jag den viska att jag duger precis som jag är och jag låter mig värderas precis som jag är.”
Numera vet jag att båda sidor av min sanna natur måste finnas med, den mottagande tillåtande sidan och de mer dynamiska engagerande kvalitéerna för att jag ska stå i sin fulla kraft.”

Detta både speglar och är något Camilla vill inspirera och förmedla till dig genom hennes yogaklasser. Klasserna är en härlig kombination av meditation, yoga och soundets balanserande vibrationer.

Camilla är aktuell med klassen i Morning Sound Yoga Tisdagar 07:30-08:30

Fler Lärare & Terapeuter