Angelica Herrera yogalärare YogaMana Östermalm
Angelica Herrera yogalärare YogaMana Östermalm

Angelica Herrera

Angelica Herrera har de senaste 8 åren bott utomlands i bland annat Spanien, Ecuador och i Kina. Under dessa år utomlands har yogan alltid funnits där för henne som ett verktyg till att finna ro och balans oavsett hur omgivningen sett ut.

Angelica har 500RYT i bagaget inom olika typer av yoga men framförallt inom ashtanga och hatha yoga. Hon genomgick sin första yogalärarutbildning i Ecuador och sin andra utbildning i Rishikesh i Indien. De indiska studierna i yoga innehöll främst yogaterapi, meditation och filosofi något hon idag valt att implementerar i alla klasser som hon lär ut oavsett yogaform. Angelica har även arbetat som yogalärare i både Ecuador och i Kina.

“Min yogastil är varierande, då varje dag är unik likaså våra kroppar, och jag anpassar oftast mina klasser efter stunden kring hur gruppen känner sig här och nu”.

Fokus i Angelicas klasser är på andning och mjuka naturliga rörelser. Utöver Yogan brinner hon för djur och natur och studerar även hållbarhet och miljö.

Angelica är aktuell med att leda “Magic Yoga Flow” (jämna veckor) våren 2021. De udda veckorna undervisar Malin Berghagen i samma yogaform.  Klassen går tisdagar kl 17.30-19.00 på YogaMana Center Sibyllegatan 67. Läs mer om “Magic Yoga Flow” här, köp kursen här eller klippkort här och boka då sedan ditt pass här.

Välkommen till sköna tisdagar!

Fler Lärare & Terapeuter