Strålande Kvinna – Hormonbalans
Alexandra Ek

Alexandra Lövquist

Alexandra Lövquist är terapeut och lärare i MediYoga med fördjupning inom hormonsystemet (via Ellen Engvall) och Mindfulness (via Sara Emilione). Alexandra är även Diplomerad Mindfulnessinstruktör (från Mindfulnessgruppen).

Alexandra har en akademisk bakgrund inom lungforskning från Karolinska Institutet och är Doktor i medicinsk vetenskap med en Fil Mag i biokemi i bagaget.

”I mina klasser vill jag förmedla en ökad kroppsmedvetenhet genom att känna in våra olika system. Vi kan inte pressa eller tvinga fram en blomma att blomma men vi kan ge den näring. Genom yogan och mindfulness bygger vi varsamt resurser, mentalt och fysiskt, till en ökad kroppskännedom och närvaro. Min förhoppning är att du ska kunna känna hur fantastisk du är som människa, precis som du är och komma i kontakt med din intuition, inre styrka och låta din egen livsglädje få blomma fullt ut.”

Alexandra har sista åren lett många hundratals klasser i MediYoga runt om i Stockholm och sedan ett par år arbetar hon på YogaMana Östermalm. Alexandra håller även workshops och retreats bland annat på Gotland och i Marocko.

Alexandra är aktuell med YogaManas superpopulära kurser i “Strålande Kvinna – Hormonbalans” tisdagar kl 18.00-19.30 som är medicinsk yoga speciellt utvecklad för det kvinnliga hormonsystemet. Läs mer och boka här. 

Fler Lärare & Terapeuter