Marie Gershagen

Marie Gershagen är legitimerad läkare inom allmänmedicin och psykiatri och har forskat på yogans effekter vid stress och hjärtsjukdom. Hon fann MediYoga genom egen erfarenhet av utmattning och sorg och har via yogan – främst kundaliniyoga, MediYoga och yinyoga – hittat tillbaka till sig själv och sin hälsa fysiskt, mentalt och andligt. Marie har sedan tidiga år varit intresserad av yoga, musik, eteriska oljor och holistisk kost som vägen till självläkning. Hon är certifierad lärare och terapeut inom MediYoga samt utbildad i näringsmedicin på Stanford University och i medicinsk akupunktur.

“Jag har en passion för att lära ut yoga ur ett holistiskt synsätt, att hjälpa andra att känna den inre kraften via andning, närvaro och öppenhet för livet. I yogan och i livet strävar jag efter att harmonisera alla aspekter av människan – fysiskt, mentalt, emotionellt, andligt och energimässigt.”

Hos YogaMana är Marie aktuell med kursen KundaYini på söndagar kl 18.00 – en lugn, läkande och harmoniserande fusion av kundaliniyoga och yinyoga, vilket varit hennes eget främsta verktyg för läkning.

Marie håller även workshops och kurser inom yoga och medicin, med utgångspunkt i “kvantmedicin”, fältet där vi utforskar hjärnan, kroppen och medvetandet.