Yoga för företag

Det finns över 10 000 vetenskapliga studier på att yoga och meditation förbättrar hälsan fysiskt, psykiskt och mentalt. En arbetsplats som har verktygen för minskad stress och mer energi är en frisk arbetsplats som sprudlar av kreativitet med god lönsamhet där de anställda känner delaktighet i helheten och verksamhetens framsteg.

Ge era anställda vetenskapligt förankrade metoder inom självläkning såsom yoga, meditation, andningsövningar och kunskap om kost och träning!

Våra instruktörer specialiserar sig på lugna yoga som alla kan göra bland annat Medicinsk Yoga, Kundalini, Restorative, Magic Yoga Flow, YinYoga och Hatha Yoga.  

Vi erbjuder yoga för företag på plats eller online!
YogaManas talangfulla instruktörer, några av Sveriges absolut bästa och mest erfarna inom sina respektive områden, arbetar långt bortom pekpinnar. Fokus ligger alltid på att ge de rätta verktygen för att kunna åstadkomma positiv förändring i välmående hos era anställda.

Vi kommer till er för att leda skön morgonyoga, kickoff, afterwork, konferens och utvecklingsdagar och skräddarsyr ett upplägg helt utefter era specifika önskemål. Ni är även varmt välkomna för yoga, meditation och friskvårdsföreläsningar i några av våra vackra lokaler på Östermalm i Stockholm. I dessa tider erbjuds även yoga för företag online för obegränsat antal deltagare.

Hos oss krävs inga förkunskaper för att delta på yoga och meditation, bara engagemang och en genuin önskan att utvecklas. Vi skräddarsyr upplägget helt utefter era behov och önskemål. Ett yogapass kan vara allt ifrån 30 min upp till flera timmar. Yogapassen kan erbjudas sittande på stol i arbetskläder alternativt på yogamattor som vi kan ta med till er.


För förfrågan och offerter maila info@yogamana.se eller ring oss på 070-6270535!


  • Pris på förfrågan
  • 30-180 min

Boka Session

Se fler behandlingar