Marie Helin Lindblom

Marie Helin Lindblom är utbildad samtalsterapeut i psykosyntes och har varit verksam som samtalsterapeut sedan 20 år tillbaka och hjälpt många klienter, både enskilda och grupper till ökat välmående i livet.

Marie är i grunden utbildad kurator och vårdlärare och har även arbetat som terapeut inom exempelvis intellektuella funktionsnedsättningar (IF) och neuropsykiatriska (NPF) diagnoser. Hon är även utbildad Kundaliniyogalärare och Mediyoga terapeut.

Till Marie kan du söka när du mår dåligt och/eller vill ha stöd och hjälp för att komma framåt och hitta balansen i ditt vardagliga liv eller någon annan anledning. Många upplever svackor i livet och det kan vara ovärderligt att få ett professionellt stöd under en sådan period. I sessionerna med Marie hjälper hon dig att klargöra vad som påverkar just nu och hur du kan hitta nya vägar för att må mycket bättre.

“Jag möter dig där du är och utgår från dina behov. Jag använder psykosyntes som grund i mitt arbete. Psykosyntesen är en effektiv terapiform som utgår från det friska och din egen fria vilja. I mitt arbeta kan jag även vid behov använda övningar från yoga eller meditation.”

En tidigare klient har sagt “Att få komma till Marie och möta henne när jag befann mig i stor sorg och allt kändes mörkt, det var en otroligt skön känsla… Hon hjälpte mig att släppa taget och jag fick också lära mig att använda andning och meditation som verktyg för att sakta komma tillbaka och se mitt liv på ett ljusare sätt.”.

Marie är verksam i Stockholm och Hälsingland. I Stockholm ger Marie sina sessioner på YogaMana Studio, Danderydsgatan 2 på onsdagar. Hon tar även emot digitalt via Facetime och Zoom.

Kontakt och bokning: mariehelinlindblom@gmail.com eller
mobil 070-6467337

Plats: Sessionerna ges på YogaMana Studio Danderydsgatan 2 på Östermalm i Stockholm. (Närmaste T-bana är Tekniska Högskolan). Marie erbjuder även digitala sessioner på Facetime och Zoom.

Pris: Varje session är 60 min lång och kostar 1000 kr

Avbokning: Sker senast 24 h innan din session till 070-6467337

Betalning: Sker med swish eller faktura

Mycket välkommen!


Boka behandling

Se fler behandlingar