Holistisk Coaching med Caroline Norbelie

Vill du skapa förändring? Längtar du efter mer närhet i dina relationer? Behöver du något att brinna för?

Välmående består av flera delar såsom relationer, kost, karriär och träning. Alla delar måste fungera för att vi ska må riktigt bra och alla typer av förändringar bör vara väl förankrade och komma inifrån.

Caroline Norbelie är holistisk hälso- och stresscoach och hjälper dig att identifiera vad du behöver göra för förändringar just nu för att må riktigt bra. I de initiala sessionerna sätter ni gemensamt mål, tidsplan och Caroline fungerar som ditt professionella stöd och bollplank genom hela processen.

Förändringar är en process – och processer kräver ibland lite tid men efter ca fem till sex sessioner brukar de flesta som Caroline har coachat uppleva att de har kommit en bra bit på vägen. Antalet sessioner som behövs beror på din unika situation, vart du vill och vad du behöver hjälp med just nu.

Grunden till en lyckad coachning är en bra personkemi. Du behöver känna att du har fullt förtroende för din coach, därför erbjudes ett gratis lära-känna-möte där Caroline berättar kort om sig själv, hur hon jobbar och vad hon skulle kunna hjälpa dig med.

Caroline Norbelie brinner för att hjälpa andra till ett välmående liv. Caroline bloggar som stresscoachen på tidningen MåBra och är en av grundarna till Prestationspodden i vilken hon sprider kunskap om psykisk ohälsa och betydelsen av ett hälsosamt liv.

”Caroline kom in i mitt liv när jag behövde det som mest. Jag vantrivdes på jobbet men var för orkeslös för att göra något åt det. Caroline hjälpte mig att ta tag i min situation och gjorde mig modig. Hon var vid min sida under min sjukskrivning, uppsägning och sedan ut på andra sidan där hon stöttade mig i att hitta ett jobb som faktiskt passade mig och där jag känner mig lycklig. Jag kan rekommendera alla att ha en Caroline i sitt liv, det var allt för mig!”

Pris: Första gången är kostnadsfri och är i 30 minuter

Avbokning: Sker senast 24 timmar innan din session till Caroline på 070-888 17 32

Betalning: Sker med kort på plats

Boka tid: Ring/sms:a Caroline på 070-888 17 32 eller maila norbeliecaroline@gmail.com

Mycket välkommen!


  • 55 min

Boka behandling

Se fler behandlingar