Doula Malin Lemchen

Malin Lemchen erbjuder tjänster som doula, profylax, förlossningsförberedelse, gravidyoga och motherblessings på YogaMana Studio Östermalm.

I sessionerna finns Malin till för dig och din partner (eller stödperson) och lyssnar för att ge er det stöd som just ni behöver och på era villkor. Sessionerna ges på YogaMana Studio, Danderydsgatan 2 på Östermalm på Stockholm.

Doula
Jag är passionerad av kvinnans kraft och förmåga att föda barn. Med tillit till sin kropp, kärlek och stöd har hon alla förutsättningar att få en fin och trygg förlossningsupplevelse. Viktigt för mig är att hjälpa kvinnor ta kontroll över sitt födande och förstå att det är hon ihop med sin partner/stödperson som äger födandet. Jag är utbildad på “Doula med kropp och själ” hos Doulagruppen i Bromma. Denna holistiska doulautbildning ger en god grund i hur kvinnans kropp fungerar och hur man kan hjälpa kvinnan till sin inneboende förmåga. Jag är även utbildad inom “Föda utan rädsla” som ger kroppen fantastisk trygghet i att föda samt ger partner/stödperson hjälp att hitta sin roll för bästa stöd och delaktighet.

I ett doulauppdrag ingår:

– En träff för att se om vi tror att vi har samma tankar kring födande och att vi passar för varandra. Detta tillfälle är kostnadsfritt

– Två församtal à 2 tim som är en förlossningsförberedande kurs (ink föda utan rädsla)

– Jag finns tillgänglig som jour 10 dagar innan beräknat datum fram till att ert barn är fött

– Jag finns med som stöd under hela förlossningen och stannar ca 1 tim efter tills ni kommit i ordning

– Vi träffas på ett eftersamtal ca 2 veckor efteråt för att gå igenom upplevelsen och ge stöd i amning eller annat som kommit upp

Pris: 12.500 kr

Detta är ett förslag som går att justera så att det passar era önskemål. Jag erbjuder även uppdrag som Expressdoula och Postpartumdoula

Föda tillsammans
Föda tillsammans är en profylax/förlossningsförberedande kurs på ett tillfälle a’ 3,5 timmar. Här får ni först fylla i ett formulär gällande graviditet och förlossning som ligger till grund för era behov i kursen. Här arbetar vi med verktygen från metoden “Föda utan rädsla” som ger kroppen fantastisk trygghet i att föda samt ger partner/stödperson hjälp att hitta sin roll för bästa stöd och delaktighet. Vi övar på förlossningsställningar och går igenom smärtlindring, förlossningsbrev, de olika faserna i värkarbetet, sjukhusets rutiner, amning och annat som är viktigt för er. Denna kurs ingår om man bokar tjänsten Doula.
Pris: 3.000 kr

Yoga
Att yoga som gravid hjälper kroppen att vara smidig och hitta närvaro till födandet. I klasserna arbetar vi med verktygen från metoden “Föda utan rädsla” som ger en fin förberedelse inför förlossningen. Vi låter även andetaget få utrymme då det ligger till grund för hur din kropp fungerar under födandet. Klassen avslutas med stilla stund och tankens kraft.

Malin är utbildad Hatha yoga instruktör och har i 15 år haft glädjen att instruera för att ge fler möjlighet till högre livskvalitet och ett inre lugn.

Pris: uppdateras inom kort för start Aug 2021. För privata klasser maila Malin på Malin@lemchen.se

Mother Blessing Ceremony
Mother Blessing Ceremony är en spirituell och kärleksfull hyllning till den gravida kvinnan från de kvinnor som står henne närmast. Här blandas erfarenhet och generationer för att ge kärlek, närvaro och stöd. Genom stillhet, dans, bön, kärlek och visdom ger vi henne kraft och tillit till sig själv och sitt födande. Tanken här är enkel och personlig där gemenskap, kärlek och kvinnans kraft tar störst plats. Tema och känsla: Färg, blommor, lugn, glädje, spirituellt, andligt och festligt. Klädkod: Klänning, blommor och färg. Den gravida kvinnan bjuds in och är ovetande om denna färgglada fest och vilka som står på gästlistan. Maila för mer info, vilka aktiviteter som ingår och förslag på upplägg.

Pris: 4.500 kr (10-12 pers) 3 tim

Välkommen att boka profylax, förlossningsförberedelse, gravidyoga eller motherblessings med Malin på YogaMana Studio!

“Jag är en person med stor nyfikenhet och mycket känsla. Jag har en lång erfarenhet inom träning och hälsa som ligger till grund för mitt intresse för att doula. Graviditet och födande är hälsa för mig och en tid som ska omfamnas av fysisk rörlighet och tankens kraft. Jag har en passion för kvinnan, hennes kraft och förmåga att föda. Jag är starkt övertygad att om du som kvinna får möjligheten att känna dig trygg, ha tillit till din kropp och har rätt människor runt dig har du goda förutsättningar att få en fin och stark förlossningsupplevelse. Jag tror på ett starkt födande på dina villkor omgiven av trygghet och kraft. Ibland behövs det lite arbete, tips och stöd för att komma dit men det kan å andra sidan ge dig den upplevelse du längtat efter samt fina minnen att bära med dig” – Malin

För frågor: kontakta Malin på malin@lemchen.se eller 070-339 01 47

Välkommen!


Boka behandling

Se fler behandlingar