Yogaretreat Idöborg 23-25 nov “Remove Your Inner Blocks”

Följ med på en stärkande, rogivande och inspirerande upplevelse i en fantastisk miljö! Under tre hela dagar befinner vi oss på den vackra skärgårdsön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Här ägnar vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ med MediYoga ®, meditation, inspirationsföreläsning, god mat, vila och varande.

Temat är ”Remove Your Inner Blocks” och vi använder oss av den mjuka, lugna, vetenskapligt testade yogaformen Medicinsk Yoga, MediYoga ®. Vi gör yogapass som förlöser djupt liggande blockeringar och transformerar gamla mönster och automatiska tankar som kan stå i vägen i ditt system för att du ska kunna flyga “högt”, vara frisk, känna glädje och vara kreativ i din vardag. Vi fokuserar på att låta det inre få ta större plats och det yttre bli lugnt och stilla. Alla kan delta och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

Under retreatet kommer vi också att lyssna till den prisade föredragshållaren och inspiratören Maria Swanström som lär oss hur man kan bli sin egen bästa vän, coach och ledare i livet. Maria ger konkreta strategier för hur rädsla, som kan stå vägen för våra drömmar och mål, kan lösas upp, transformeras och vändas till ett liv i glädje där du står i din egen kraft.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för egen tid, vila, promenader och återhämtning. Vi kommer även att ha fullständig tystnad under ett antal timmar. För dig som vill rena och väcka din kropp ytterligare efter vintern finns även möjlighet att bada i havet och gå in i den mysiga vedeldade bastun. Vi serveras högklassig hemlagad ekologisk och vegetarisk mat och det finns även möjlighet att boka sköna massagebehandlingar på plats.

Madeleine Wilhelmsson utbildad civiling. samt lärare och terapeut i MediYoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i MediYoga, visar ofta yogaövningar i flera av våra största dagstidningar och föreläster om yoga och stress inom vård, skola & på företag. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av MediYogan och driver idag yogastudion YogaMana på Östermalm i Stockholm.

YogaManas retreats på Idöborg har fått extremt höga betyg i utvärderingar, varit omskrivna i media & ges nu för 10:e gången i rad. Kanske är det din tur att följa med oss denna gång. Varmt välkommen till en helg för lugn, ny kraft & massor av inspiration!

Sagt om YogaManas retreat på Idöborg:

“Att åka på retreat med YogaMana till skärgården är den bästa presenten jag givit mig själv. Jag var sönderstressad, sov dåligt och var helt slut på energi. Yogan vi fick göra var magisk och det hände så mycket både med kropp och själ. Utöver det var vi omgivna av hav och vacker natur, fick god hälsosam mat och inspirerande föreläsningar, allt i en fin balansgång. Min energi och glädje kom tillbaka. Med mig hem har jag verktyg jag använder mig av än idag.” – Helena 38 år

Kursinformation

Priser: (Alla priser inkluderar all yoga, mat, boende, bastu). För företag tillkommer moms.

Dubbelrum: 4950 kr

Enkelrum: +800 kr

Transport: Kommunala bussar avgår från Slussen ca kl 09 fre 23/11 till Stavsnäs Vinterhamn. Därifrån går båttaxi till Idöborg (ca 110 kr/person och sträcka). Vi lämnar Idöborg ca kl 16.30 sön 25/11. Mer information och exakta båt/busstider fås vid anmälan.

Bokning: Klicka “Boka här” och välj retreatet som du hittar under startdagen dvs 23:e nov i listan

Betalning: Anmälningsavgiften om 1500 kr sätts in på Bank-Giro 883-4327 (YogaMana) samtidigt som anmälan. Resterande belopp betalas senast 4 veckor innan retreaters start.

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande (plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder).

OBS! Begränsat antal platser & sista anmälningsdag 1/11-18.

Yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson
Vill du få senaste nytt skickat till dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *