Yogahelg på Marholmen 26-27:e maj med Madeleine Wilhelmsson & Ulf Wallgren

Kom i balans inför sommarsemestern med en rogivande yogahelg med mediyoga (medicinsk yoga) i en miljö som andas lugn och harmoni i Roslagens vackra skärgård.

Vi håller till på Marholmen en underbar ö belägen bara en timmes bilfärd från Stockholm och ca 15 minuter från Norrtälje. Här kopplar vi av på djupet och njuter av yoga och meditation nära havet i yogasal med rymd på den toppmoderna konferensanläggningen. Vi äter och dricker gott, relaxar i den fina spaavdelningen, promenerar, vilar, bor i vackra rum och bara är.

Temat för helgen är ”Sinnlighet och Innerlighet” – vi övar på att komma närmare oss själva genom att lyssna inåt och bli mer medvetna om vad som känns viktigt i våra liv här och nu. Mediyoga är andningsträning, mjuka sköna rörelser, avslappning och meditationer som alla kan göra. Du behöver inte ha yogat förut och övningarna kan göras på matta eller stol.

Yogahelgen leds av två av Sveriges mest välkända yogalärare som trivs ihop på yogamattan och som brinner för att sprida yogan till alla. Båda har egna erfarenhet av Mediyogans läkande kraft.

Ulf Wallgren är yogalärare vid Mediyoga Institutet i Stockholm, tidigare journalist med över 30 år som programledare på SVT för bland annat Rapport och Aktuellt. En yogalärare vars karriärbyte, workshops och föreläsningar om MediYoga nu får massiv uppmärksamhet på sociala medier, i TV, radio och i tidningar.

Madeleine Wilhelmsson är civiling. samt lärare och terapeut i MediYoga med fördjupning inom stresshantering. Hon är grundare till yogastudion YogaMana på Östermalm i Stockholm, visar ofta yogaövningar i flera av våra största tidningar och är en uppskattad föreläsare om yoga och stress inom vård, skola och företag.

Detta är en perfekt helg att njuta av tillsammans med någon du tycker mycket om eller att göra på egen hand som en kärleksfull gåva till dig själv.

Kursinformation

Datum: Incheckning lördag 26:e maj kl 10.00. Slut söndag 27:e maj kl 16.00.

Priser: Alla priser inkluderar boende, all yoga, 2 luncher, 2 smoothies, 1 frukost, 3-rätters meny, 2 glas bubbel, badrock, tillgång till spa och spakit.

Del i dubbelrum: 3740 kr

Enkelrum: +300 kr

Transport: Du kan enkelt ta dig till Marholmen med bil, buss eller båt. Med bil cirka en timme.

Yogamattor: Finns på plats dvs du behöver inte ta med din egen.

Bokning: Klicka “Boka här” och välj retreatet som du hittar under startdagen dvs 26:e maj i listan

Betalning: Anmälningsavgift om 1900 kr sätts in på Bank-Giro 883-4327 (YogaMana) samtidigt som anmälan. Resterande belopp betalas direkt till hotellet vid ankomst. För kvitto på anmälningsavgiften maila office@yogamana.se

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande och du förbinder dig att betala hela beloppet för yogahelgen oavsett närvaro eller ej. Plats kan dock överlåtas till annan person vid sjukdom eller förhinder.

Välkommen till två sköna dagar på Marholmen!

Yogalärare Madeleine Wilhelmsson och Ulf Wallgren leder helgen.
Toppmodern anläggning belägen precis intill havet.
Vackra rum med tema från Roslagens skärgård.
Exklusivt spa med både inom-och utomhus pooler.
Vi njuter av god mat i den vackra restaurangen.
Vill du få senaste nytt skickat till dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *