Spa- & MediYoga Retreat i Saltsjöbaden 27-28:e jan! “Relax & Reload”

Snart är det dags för vårt populära Spa- och Yogaretreat i vackra Saltsjöbaden som ges för 3:e gånge i YogaManas regi!

Vi bor på anrika Grand Hotell och gör lugn MediYoga (medicinsk yoga) för balans inifrån & ut. Temat under helgen är Relax & Reload och vi lägger fokus på att minska stress, fylla på med massor av ny kraft och energi. Samtidigt lär vi oss mer om långvarig hälsa utifrån yogans energimässiga synsätt – En riktig nystart & boost till dig själv. MediYoga är en forskningsbaserad lugn och terapeutisk form av kundaliniyoga som är testad i flera vetenskapliga studier vid ex Karolinska Institutet och som intygar att yogan minskar stress, är bra för ryggen, hjärtat, vid högt blodtryck mm.

Vi äter Grand Hotells exklusiva mat baserad på fina råvaror från hotellköket med Fredrik Malmstedt från Svenska Kocklandslaget i spetsen.

Under retreatet har du full tillgång till hotellet spaavdelning.Här kan du slappna av mellan yogapassen, ta ett dopp i den stora poolen, njuta av såväl ångbastu som traditionell bastu. Även massagebehandlingar finns att boka till specialpris. Alla yogapassen hålls i den vackra yogasalen ”Solsidan” med stora fönster ut mot Baggensfjädern.

Även tid för egna promenader finns i denna unika skärgårdsmiljö där hav möter land. Detta är den perfekta gåvan (eller julklappen) till dig själv eller att göra tillsamman med någon du tycker mycket om. Inga förkunskaper av yoga behövs!

Madeleine Wilhelmsson är terapeut och lärare i MediYogasamt grundare av YogaMana och leder detta retreat. Madeleine visar ofta yoga i pressen och föreläser om yoga och hälsa på företag, inom vården och i skolan.

Sagt om Madeleine’s kurser i MediYoga ” Väldigt fin kurs, suveräna instruktioner och ledning av dig. Gillar att du på ett unikt sätt säger “du” i instruktioner under klassen och själv är mycket närvarande” – Therese Alshammar

KURSINFORMATION

Tid: Start lör 27:e jan kl 10.00 – Slut sön 28:e feb kl 17.30

Pris: 3950 kr (ink del i dubbelrum, frukostbuffé, 2 luncher, 3-rätters À la carte-meny, 2 smoothies, 1 glas mousserande, fri tillgång till spa samt all yoga). För enkelrum +500 kr. För företag tillkommer moms på priserna.

Bokning: Boka här välj retreatet som du hittar under startdagen dvs 27:e feb i listan

Betalning: Anmälningsavgift 1500 sätts in på Bank-giro 883-4327  vid anmälan och resterande belopp sätts in senast 4 veckor innan retreatet. För kvitto maila office@yogamana.se

Plats: Grand Hotell Saltsjöbaden, ca 35 min från Slussen i Stockholm.

För frågor: info@yogamana.se eller 0706-270530

Bokningsvillkor: Anmälan är bindande. Platsen kan dock överlåtas till annan person. Inbetald kursavgift återbetalas ej.

VARMT VÄLKOMMEN

Yogasalen Solsidan med utsikt mot Baggensfjärden
Fri tillgång till spa mellan yogapassen & behandlingar till specialpris.
Yogaterapeut Madeleine Wilhelmsson
Vill du få senaste nytt skickat till dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *