Yin & Soundbath Tis 15/1 kl 18, Restorative Lör 26/1 kl 14 & Gongbad 2/2 kl 15!

Välkommen till 3 sköna workshops på YogaMana! Vi finns på Danderydsgatan 2, Östermalm i Stockholm och du behöver inga förkunskaper för att delta på någon av våra kurser eller workshops.

YIN & SOUNDBATH Tis 15/1 kl 18-21

Julia Nilsson är känd för sina magiska ljudbad! Denna tisdagskväll blir det 3 sköna timmar med utsträckande yinyoga som alla kan göra och avslappning sk. “Soundbath” innebär att du vilar på mjuka ullmattor samtidigt som frekvenser och vibrationer tonar in din kropp. Ljudvågorna tränger igenom kroppen och balanserar mental, fysisk och emotionellt.

En av det vanligaste källorna till disharmoni i våra kroppar är stress och dessa timmar hjälper oss att komma in i en sinnesstämning där vi kan vila, återhämta, känna in våra kroppar och varva ner.

Datum: Tisdag 15/1 kl 18-21. Pris: 700 kr. Läs mer här. Boka här.

RESTORATIVE YOGA LÖR 26/1 kl 14-17

Restorative Yoga är kanske världens skönaste workshop. Här ges du möjlighet att under tre hela timmar slappna av i kropp och sinne på ett djupare och läkande plan. Vi vilar länge i sköna positioner (ca 10-25 min) där kroppen stöttas upp av så kallade ”propps” (bolsters, kuddar, block och filtar) och i varje position får kroppen möjlighet till maximal avspänning.

Sarah Jonsson är drottning av restorative och hennes Restorative klasser har blivit kända över hela Stockholm.

Datum: Lördag 26/1 kl 14-17. Pris: 700 kr. Läs mer här. Boka här.

GONGBAD LÖR 2/2 kl 15-18

Återigen kör vi ett härligt gongbad med Mattias Sundman gongmästare och yogalärare.  Under denna eftermiddag tillåts du vila på de mjuka ullmadrasserna och slappna av till vibrationerna av det traditionella och yogiska instrumentet gong. Vi börjar med några enkla och mjuka yogaövningar som alla kan göra. Därefter sker avslappning till gongen i två olika omgångar med en kort fikapaus emellan.

Ljud är frekvenser som kroppen inte kan motstå.Vibrationerna från gongen upplevs ofta som balanserande och kan komma att stötta kroppens egen självläkande förmåga.

Datum: Lördag 2/2 kl 15-18. Pris 700 kr. Läs mer här.  Boka här.

VÄLKOMMEN! 

 

Vill du få senaste nytt skickat till dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *